SGK telefonu kaç?

İçindekiler:

  1. SGK telefonu kaç?
  2. SGK no nasıl öğrenilir?
  3. Sosyal güvenlik numarası kaç haneli?
  4. 170 den neler öğrenilir?
  5. Alo 170 ne sorabilirim?
  6. Personel sicil no nasıl öğrenilir?
  7. Işveren SGK tescil numarası nedir?
  8. Ticaret sicil no kaç haneli olur?
  9. 170 neye yarar?
  10. 172 Ne hattı?
  11. Alo 170 SGK danışma hattında neler oluyor?
  12. Alo 170 hattı ücretli mi?
  13. Sicil notu nasıl öğrenilir?
  14. E devletten sigortamın başladığını nasıl anlarım?

SGK telefonu kaç?

etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek amacıyla kurulmuştur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

SGK no nasıl öğrenilir?

SSK sicil numarası en basit şekilde e-devlet üzerinden öğrenilir. E-devlet kapısından SSK sicil numarası sorgulaması yapılmaktadır. Kişi e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile birlikte e-devlet portalına giriş yapar. Buna göre sayfanın üst kısmında yer alan 4A Sigortalı Tescil Kaydı bölümüne giriş yapılır.

Sosyal güvenlik numarası kaç haneli?

Sosyal Güvenlik Kurumu sicil numarası 26 haneden oluşmaktadır. Örneğin 2 10999 0 gibi numaralar iş yeri sicil numarasıdır. Eğer alt taşeron bir firma bulunuyorsa alt taşeronu tescil sırasına göre 001, 002 gibi devam etmektedir.

170 den neler öğrenilir?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Alo 170 ne sorabilirim?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.

Personel sicil no nasıl öğrenilir?

1. öğrenme yolu: 657 ye tabi memur ve memuriyet sicil no sorgulamayı TC no dan şifresiz yapmak isterseniz sgk nın esgm sayfası için BURAYA tıklayarak açılan ekrana gidiniz. Bilgi girişinden sonra tescil 4 c yi seçiniz. 2. öğrenme yolu ise: E devlet şifresi ile memuriyet sicil no öğrenebilirsiniz.

Işveren SGK tescil numarası nedir?

SGK iş yeri numarası, 4A yani SSK kapsamında sigortalı çalışanı bulunan işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na açtırmak zorunda oldukları dosyaların tescil numaralarıdır. ... Bu sicil numarası yani işveren sicil numarası 26 rakamdan oluşur. Söz konusu iş yerinin adeta kimlik numarası görevini görmektedir.

Ticaret sicil no kaç haneli olur?

MERSİS numarası 16 haneli bir numaradır. Limited ve anonim şirketlerde “0” ile başlar, sonrasında vergi numarası gelir, son olarak “000” ve “15-16-17 vb. gibi” rakamlarla biter. Şahıs işletmelerinde ise; şirket sahibinin TC kimlik numarası ile başlar ve 00015, 00019 vb. gibi biter.

170 neye yarar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, vatandaşın çalışma hayatı ve sosyal güvenlik hakkında her türlü; soru, öneri, eleştiri, ihbar, şikâyet, başvuru ve taleplerini etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek amacıyla kurulmuştur.

172 Ne hattı?

ALO 170 - Çalışma Hayatı İletişim Merkezi.

Alo 170 SGK danışma hattında neler oluyor?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.

Alo 170 hattı ücretli mi?

ALO 170 telefon hattını arayanların ücret ödeyip ödemeyeceğine dair bilgi resmi internet sitesinde bildirilmemektedir. Ancak deneyimler göz önüne alınarak bu hattı aramanın sabit hatlar tarifesine göre ücretlendirildiği görülmüştür. ALO 170 telefon hattı ile ortalama 6 dakikalık görüşme ücreti 3,5 TL.

Sicil notu nasıl öğrenilir?

Sicil raporlarının onaylı örneklerinin edinmek çok basit. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilgili birimine ekte sunduğumuz dilekçe örneğini sunmanız yeterli. Sicil Notumu Öğrenmeli miyim? Evet, her memur mutlaka sicil raporlarını görmelidir.

E devletten sigortamın başladığını nasıl anlarım?

e-Devlet sitesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına gidin. e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numaranızı girerek kimlik bilgilerinizi doğrulayın. Sitede “4A Hizmet Dökümü” alanına tıklayın.