Mutlu Kaya'ya ne olmuştu?

İçindekiler:

  1. Mutlu Kaya'ya ne olmuştu?
  2. Katarsis Mutlu Kaya ne oldu?
  3. Mutlu Kayanin ablasi neden öldü?
  4. Gökhan Çınar evli midir?
  5. Uzman Psikolog Gökhan Çınar nereli?
  6. Gökhan Çınar ne mezunu?
  7. Psikolog Gökhan Çınar aslen nereli?
  8. Berrak Artemiz kimdir?

Mutlu Kaya'ya ne olmuştu?

Mutlu'nun hayatı, Veysi Ercan isimli kişinin sıktığı dört kurşundan birinin başına isabet etmesiyle alt üst oldu. O kurşun hala beyninde duruyor ve ameliyatı çok riskli. Mutlu Kaya kendisini vuran Ercan ile lisede tanışmış. ... Bu durum Mutlu'yu tedirgin ediyor.

Katarsis Mutlu Kaya ne oldu?

Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun süre yaşam mücadelesi vererek hayata tutundu. Ancak yüzde 98 engelli kalan genç kızın bu kez de ablası ve avukatı erkek şiddetinin kurbanı oldu...

Mutlu Kayanin ablasi neden öldü?

Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki TOKİ sosyal konutlarında meydana geldi.

Gökhan Çınar evli midir?

Ünlü psikolog Çınar, kendisi gibi psikoterapist Berrak Artemiz ile evli ve bir de çocukları bulunuyor.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar nereli?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.

Gökhan Çınar ne mezunu?

Gökhan Çınar nereli? Çınar, İstanbul'da dünyaya geldi. Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde burslu olarak tamamladığı yıl klinik psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.

Psikolog Gökhan Çınar aslen nereli?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.

Berrak Artemiz kimdir?

Berrak Artemiz Çınar, 2006 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'ndan Klinik Psikolog olarak uzmanlığını almıştır. ... Türk Psikologlar Derneği üyesi olan Berrak Artemiz Çınar; Oyun Terapileri Derneği kurucularındandır.