Çukur hangi ajansla çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Çukur hangi ajansla çalışıyor?
  2. Çukur dizisi nerede çekiliyor?
  3. Ramo dizisi hangi ajansta?
  4. Kuzey Yıldızı hangi ajans?
  5. Ramo dizisi doğan kimdir?
  6. Ramo dizisinin gerçek hikayesi nedir?
  7. Çilingir kim Ramo?
  8. Ramo kimdir gerçekte?
  9. Ramo kimi anlatıyor?

Çukur hangi ajansla çalışıyor?

Çukur – Melodram Ajans: Oyuncu, Dizi, Sinema ve Mankenlik Cast Ajansı

Çukur dizisi nerede çekiliyor?

Çukur dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmaktadır. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Ramo dizisi hangi ajansta?

RAMO – Melodram Ajans: Oyuncu, Dizi, Sinema ve Mankenlik Cast Ajansı

Kuzey Yıldızı hangi ajans?

Cem Ajans Gold Media | Kuzey Yıldızı

Ramo dizisi doğan kimdir?

6 Nisan 1972 yılında İzmir'de doğan Yiğit Özşener Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okumuştur. Ramo'nun mahalleden en yakın arkadaşı, sırdaşı, yoldaşı… Çocukken başına gelen bir felaket yüzünden anasız ve babasız kalır.

Ramo dizisinin gerçek hikayesi nedir?

Gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan dizide aşk, nefret, intikam ve hırs duyguları bir arada yaşanıyor. Adana'nın Taşkapı Mahallesi'nde "Pompacılar" olarak bilinen ailenin hayat hikayesini anlatan Ramo, mahallesinde yardımsever, hayırsever ve kahraman olarak tanınıyor.

Çilingir kim Ramo?

Şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun kadrosuna dahil olan Cevher Hikmet Güzey, dizide Çilingir karakterini canlandıracak.

Ramo kimdir gerçekte?

Gurur Çiçekoğlu Ramo Şahin karakteriyle ekranlara gelmektedir. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Retalent Management oyuncusu olan Gurur Çiçekoğlu, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda olan oyuncu, 75 kg ağırlığındadır.

Ramo kimi anlatıyor?

Dizide, Adana'da yaşayan Ramo ismindeki bir gencin hayat hikayesi anlatılıyor. İzleyicinin hafızasında yıllarca yer edinmeyi hedefleyen Ramo dizisi, Adana'da yaşayan bir ailenin kirli işlerini yürüten Ramo'nun yaşadıklarını anlatıyor. Ramo sevdiği kız Sibel'in babasının yanında çalışırken her şey birdenbire değişiyor.