2 yıllık lojistik okuyan ne olur?

İçindekiler:

  1. 2 yıllık lojistik okuyan ne olur?
  2. Lojistik sorumlusu ne demek?
  3. Lojistik eleman ne demek?
  4. Lojistik bölümü mezunu ne iş yapar?
  5. LC Waikiki depo elemanı ne iş yapar?
  6. Maliyeden mezun olanlar ne iş yapar?

2 yıllık lojistik okuyan ne olur?

Lojistik bölümü hem meslek yüksekokulları bünyesinde bulunan 2 yıllık hem de 4 yıllık çeşitli bölümleri bulunan bir bölümdür. Bu bölümden mezun olanlar genel olarak ticari anlamda özellikle uluslararası lojistik alanında görev yapar. Bu bölüm mezunlarının mezuniyetinden sonra birçok alanda çalışması mümkündür.

Lojistik sorumlusu ne demek?

Lojistik depo sorumlusu, hizmet verdiği firmanın lojistik depo ve sevkiyat işlemlerinin sorunsuz şekilde yürütülmesinden sorumludur. Siparişlerin hazırlanması, faturalarının oluşturulması ve müşterilere iletilmesi işlemlerini organize eder.

Lojistik eleman ne demek?

Lojistik Depo Elemanı Ne Demek? Lojistik depo elemanı, görev aldığı lojistik deposunda mal kabul, yerleştirme, paketleme, sevkiyat ve iade işlemlerinin şirket prosedürlerine uygun bir şekilde gerçekleşmesinde rol alır. Günlük depolama faaliyetlerini düzenleyerek, stok miktarlarını takip eder.

Lojistik bölümü mezunu ne iş yapar?

Lojistik departmanı, firma nakliye süreçlerini iyi bir şekilde yönlendirmekte olup prosedürlere uygun bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Firmaların satın alma, müşteri hizmetlerini planlama ve yönlendirme görevlerini üstlenen lojistik departmanı, geniş imkanları ile dikkat çekmektedir.

LC Waikiki depo elemanı ne iş yapar?

Depo da yer alan ürünlerin belirlenen düzene göre sıralanması, düzenlenmesi, herhangi bir zarara uğramaması depo elemanlarının görevidir.

Maliyeden mezun olanlar ne iş yapar?

Bu meslekler dışında maliye mezunları: Kaymakam, İdari Hakim, Merkez Bankası Uzmanı veya Sayıştay Denetçisi de olabilirler. Kamu kurum ve kuruluşlarında uzman, denetçi, denetmen ve müfettiş olabilirler. Bir maliye mezunu, ticaret müfettişi olabileceği gibi, TBMM yasama uzmanı da olabilir.