Antakya Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Antakya Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?
  2. Prof Dr Fuat Gündoğdu Kimdir?
  3. Ege Üniversitesi'nden nasıl randevu alabilirim?
  4. 444 4 444 neresi?
  5. Kolay hayat Randevu Sistemi Nedir?
  6. Heyet raporu almak için randevu gerekir mi?

Antakya Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?

ALO 182 çağrı merkezi, MHRS web sitesi ( https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr ), MHRS mobil uygulaması MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz.

Prof Dr Fuat Gündoğdu Kimdir?

Aysel Ana'nın 4 çocuğundan birisi ve en büyüğü olan Fuat Gündoğdu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, “çok maceralı bir dönemdi” dediği Ardahan günleri başlamış. 1998 yılında Ardahan'da bir buçuk yıl pratisyen hekim olarak görev yapmış.

Ege Üniversitesi'nden nasıl randevu alabilirim?

Hastaneye ait tüm poliklinikler e-randevu sistemi ile hasta kabul etmektedir. Bunların yalnızca bir tanesinden telefonla randevu almak mümkün olmaktadır. Buna göre, yalnızca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Tüp Merkezi için telefonla randevu alınabilmektedir.

444 4 444 neresi?

444 4 444 Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Telefonla Randevu Çağrı Merkezi 11 Nisan 2012 tarihi itibariyle hizmete girdi.

Kolay hayat Randevu Sistemi Nedir?

Kolay Randevu'yu hem güzellik sektöründe yer alan işletmelerin kendilerini potansiyel müşterilerine kolayca tanıtabilecekleri bir platform; hem de randevu yönetimi için kullanabilecekleri bir yazılım (SaaS olarak) olarak tarif edebiliriz.

Heyet raporu almak için randevu gerekir mi?

Heyet raporu alabilmek için mutlaka Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış tam teşekküllü bir hastaneden randevu alınması gerekmektedir. Bu rapor hem devlet hastanelerinden hem de özel hastanelerden alınabilir. Hastaneye gidildikten sonra muayene olmadan önce matbu dilekçe doldurulmalıdır.