Marvel hangi şirketin?

İçindekiler:

  1. Marvel hangi şirketin?
  2. Deadpool kim yarattı?
  3. Deadpool kaç serisi var?
  4. Deadpool kaç yılında çıktı?
  5. Deadpool nasıl ortaya çıktı?
  6. Dead Pool ne anlatıyor?
  7. Deadpool 3 çıkacak mı?
  8. Deadpool 3 ne zaman cikacak?
  9. Black Widow gücü nedir?
  10. Black Widow kaç dakika?
  11. Thor Love and Thunder ne zaman çıkacak?

Marvel hangi şirketin?

Marvel Comics, ABD merkezli çizgi roman yayımcısı şirkettir. Yayımlamış olduğu çizgi romanlar arasında Fantastik Dörtlü, Örümcek Adam, Hulk, Demir Adam, Thor, Daredevil ve Kaptan America adında serileri vardır.

Deadpool kim yarattı?

Rob Liefeld

Deadpool kaç serisi var?

Deadpool2016

Deadpool kaç yılında çıktı?

12 Şubat 2016 (ABD)

Deadpool nasıl ortaya çıktı?

İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır. Oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır.

Dead Pool ne anlatıyor?

Deadpool Film Konusu Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur.

Deadpool 3 çıkacak mı?

Jeremy Conrad, Deadpool 3'ün 7 Ekim 2022′de vizyona gireceğini söyledi. Ardından Daniel Richtman da Twitter üzerinden 2022 yılının Deadpool'un yılı olacağını vurgulayan bir tweet ile bu söylentiyi doğrular nitelikte karşımıza çıktı.

Deadpool 3 ne zaman cikacak?

Deadpool 3 Çekimleri 2022'de Başlayabilir.

Black Widow gücü nedir?

İlk başlarda kostümü normal gece elbisesi şeklindedir. Romanova, ABD'ye aşkı okçu Hawkeye'ın süper kahraman olmasından sonra taşınmıştır. Black Widow dünya çapında bir atlet, jimnastikçi, akrobat, usta bir karate, judo, ninjutsu, aikido, savate ve kung fu dövüşçüsü, çok iyi bir nişancı ve silah uzmanıdır.

Black Widow kaç dakika?

2 saat 13 dakika

Thor Love and Thunder ne zaman çıkacak?

11 Şubat 2022 (ABD)