Hz Yuşa tepesine Üsküdar'dan nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Hz Yuşa tepesine Üsküdar'dan nasıl gidilir?
  2. Mecidiyeköy Yuşa Tepesi nasıl gidilir?
  3. Beykoz nasıl gidilir?
  4. Maslaktan Beykoza nasıl gidilir?
  5. Çekmeköy Beykoza nasıl gidilir?
  6. Çekmeköy Beykoz arası kaç km?

Hz Yuşa tepesine Üsküdar'dan nasıl gidilir?

Beykoz ilçesinin Anadolu Kavağı semtinde bulunan Yuşa Tepesi'ne ulaşım için en pratik ve hızlı yol, Üsküdar'dan kalkan 15A numaralı Anadolu Kavağı otobüslerine binmek ve Doğu Kapısı Durağında indikten sonra Yuşa Tepesi'ne kadar yürümek.

Mecidiyeköy Yuşa Tepesi nasıl gidilir?

Metrobüsle Mecidiyeköy'de ininiz. Mecidiyeköy otobüs duraklarından 121B numaralı otobüse binerek son durakta ininiz. Buradan 15A numaralı otobüse binerek Yuşa Tepesi durağında indiğinizde Hz.Yuşa Türbesi'ne ulaşabilirsiniz.

Beykoz nasıl gidilir?

İstanbul Avrupa yakasından geliyorsanız; Marmaray Üsküdar istasyonunda inmeniz ve ardından Beykoz otobüs hatlarına aktarma yapmanız gerekmektedir. Üsküdar durağında indikten sonra, vapur iskelesinin olduğu bölgeden kalkan Üsküdar – Beykoz dolmuş hatlarına aktarma yaparak da Beykoz'a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Maslaktan Beykoza nasıl gidilir?

Maslak'tan Beykoz'a nasıl gidilir?

  1. istinyey inip motorla beykoza gecebilirsin ama ev nerde beykozun o mesele. ...
  2. maslak'tan metroyla 4 levent'e geçersin. oradan 500t ile kavacık köprüsü. ...
  3. metroyla mecidiyeköyden 121a 'ya bin en güzeli. indi-bindi yapma bir ton.

Çekmeköy Beykoza nasıl gidilir?

Beykoz'dan Çekmeköy'e Gitmek Beykoz tarafında Anadolu Kavağı durağından 15A numaralı otobüslere binerek 25 durak sonra (42dk.) Dedeoğlu Köprüsü durağında inmeniz gerekmektedir. Daha sonra 15BK, 15TY numaralı otobüslere binerek 10 durak sonra (14DK.) Kavacık Sapağı durağında inmeniz gerekmektedir.

Çekmeköy Beykoz arası kaç km?

Çekmeköy Beykoz arası mesafe, Çekmeköy Beykoz yol haritası, Çekmeköy Beykoz kaç saat kaç km. Çekmeköy Beykoz arası mesafe : 23 kilometre. Çekmeköy Beykoz arası süre : 34 dakika.