Paraf puan internetten nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Paraf puan internetten nasıl kullanılır?
  2. Paraf para puanları nerede kullanabilirim?
  3. Paraf kredi kartı puanları hangi marketlerde geçerli?
  4. Halkbank kredi kartı borç taksitlendirme nasıl yapılır?
  5. Kullanılabilir ParafPara nedir?

Paraf puan internetten nasıl kullanılır?

Parafpara puanlar, Halkbank'la uyumlu POS cihazı üzerinden, uçak bileti satın alırken, ayakkabı market alışverişi yaparken, teknoloji mağazaları ve yine anlaşmalı olan, online internet alışveriş sitelerinden alışveriş yaparken kullanılabilir.

Paraf para puanları nerede kullanabilirim?

Paraf Para Kullanılan Siteler Adil Işık, Akpet, Alpet, Atasun Optik, Beko, Bellona, Benetton, Big Chefs, Chicco, Civil, Derimod, Desa, DYO, ETS Tur, Gratis, İstikbal, Kahve Dünyası, Migros, Sarar, Shell ve daha birçok markada ParafPara kullanılabiliyor.

Paraf kredi kartı puanları hangi marketlerde geçerli?

Paraf Paralarınızı Migros, Tansaş, Takzen Mağazaları, Koçtaş, Boyner, Bimeks, Mediamart, N11, Total, Aytemiz gibi alışveriş merkezleri zincirlerinin tamamında kullanabilirsiniz. Ayrıca bu marketlerde yaptığınız alışverişi Paraf kartınız ile öderseniz Paraf para kazanmanın keyfini de yaşayabilirsiniz.

Halkbank kredi kartı borç taksitlendirme nasıl yapılır?

Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri, Halkbank İnternet Şubenizde Kredi Kartları bölümünden veya 0850 222 0 400 Dialog aracılığıyla taksitlendirebilir. Taksitlendirilebilecek minimum tutar 50 TL, maksimum tutar 30.

Kullanılabilir ParafPara nedir?

Paraf'la yapılan alışverişlerde kazanılan ParafPara'lar Paraf üye işyerlerinde kullanılabiliyor. Paraf'ta biriken ParafPara'nızı dilerseniz alışveriş tutarınızın tamamında dilerseniz alışveriş tutarınızın bir kısmını karşılayarak kullanma şansınız var.