Farmasi ödeme nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Farmasi ödeme nasıl oluyor?
  2. Farmasi ücreti nasıl ödenir?
  3. Farmasi sipariş verdikten kaç gün sonra gelir?
  4. Farmasi geliş fiyatı nasıl hesaplanır?
  5. Farmasi arabayı geri alıyor mu?
  6. Farmasi üyelik için ne gerekli?

Farmasi ödeme nasıl oluyor?

Farmasi Havale yoluyla ödeme? Farmasi kişisel sayfanıza üzerinden Havale yolu ödeme seçeneğini seçerek siparişinizi onaylarsınız. Verilen sipariş nosunu not alıp havale ödemelerinizi anlaşmalı Bankalarımız İş Bankası ve Akbank tarafından yapabilirsiniz. Ödemenizi yaparken mutlaka..!

Farmasi ücreti nasıl ödenir?

Farmasi siparişlerinizin ödemelerini kişisel sayfanız üzerinden güvenilir bir şekilde kredi kartı ödemesi ile yapabilirsiniz yada kapıda ödeme seçeneğini seçerek kargonuzu getiren kargo firmasına ürünlerinizi teslim alırken ödeme yapabilirsiniz.

Farmasi sipariş verdikten kaç gün sonra gelir?

Farmasi'de hafta sonu girilen siparişler ilk iş günü işleme alınır, işleme alındıktan sonra takip eden 2-3 gün içerisinde de adresinize teslim edilir.

Farmasi geliş fiyatı nasıl hesaplanır?

Farmasi bölümündeki ürünlerin geliş fiyatını bulmak için ise ürünün katalogdaki fiyatını 1,3'e bölüyoruz. Mesela 100 TL katalog fiyatı olan bir ürün 1,3'e bölündüğünde 76,92 TL çıkmaktadır. Yani; katalogda Farmasi bölümünden 100 TL'ye yapılan bir alışveriş Farmasi üyelerine 76,92 TL'ye düşmektedir.

Farmasi arabayı geri alıyor mu?

Farmasi Arabayı Geri Alıyormu? Farmasi verdiği arabayı geri almıyor. Farmasi verdiği arabayı geri almadığı gibi ruhsatını da sizin adınıza veriyor.

Farmasi üyelik için ne gerekli?

Farmasi'ye üye olabilmek için 18 yaşından büyük ve T.C vatandaşı olmanız yeterlidir. Farmasi üyelik işlemleri için; İsim, Soyisim, Doğum tarihi (Gün-Ay-Yıl), Adres, Telefon, TC bilgilerinizin olması yeterlidir. TC vatandaşı değilseniz; size TC kimlik numarası yerine geçmesi için verilen numara ile kayıt olabilirsiniz.