AÖF mezunları ikinci üniversite okuyabilir mi?

İçindekiler:

  1. AÖF mezunları ikinci üniversite okuyabilir mi?
  2. Ikinci üniversite okuyanlar harç öder mi?
  3. 2 üniversite ücretli mi?
  4. Acikogretim Harclari ne zaman Yatiriliyor?
  5. Açiköğretim kayit yenileme ücreti nasil yatirilir?

AÖF mezunları ikinci üniversite okuyabilir mi?

Cevap: Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin lisans bölümlerinden veya önlisans programlarından herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardan/bölümlerden farklı olmak kaydıyla İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirler.

Ikinci üniversite okuyanlar harç öder mi?

Yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde, ikinci bir programa kayıt yaptıran öğrenciler (en son kayıt yaptırdığı yükseköğretim kurumuna) harç ücreti ödemek zorundadırlar.

2 üniversite ücretli mi?

Bendi gereği bir yüksek öğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite programına kayıt yaptırılması halinde katkı payı öğrencinin kendisi tarafından karşılanır. ... Fakültemiz Açıköğretim programlarında öğrenim gören, bütün dönemlerini tamamlayıp dönem uzatan öğrencilerin harçlarına 38,5 TL yansıtılır.

Acikogretim Harclari ne zaman Yatiriliyor?

Öğrenciler, kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecek.

Açiköğretim kayit yenileme ücreti nasil yatirilir?

AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından yapılacak.