Adalarda plaj var mı?

İçindekiler:

  1. Adalarda plaj var mı?
  2. Kadıköy Burgazada ne kadar sürer?
  3. Ada seferleri nereden kalkıyor?
  4. Heybeli Ada vapurları nereden kalkıyor?
  5. Beşiktaştan Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Adalarda plaj var mı?

Adalar Plajları Hakkında Genel Bilgiler Adalar'da bir gece kalarak hem deniz hem de doğa keyfi sürmek isteyenler için ideal. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası'nda deniz ve plaj keyfi sürebileceğiniz birbirinden güzel plajlar bulunuyor.

Kadıköy Burgazada ne kadar sürer?

Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları Kadıköy'e uğrarsa 65, uğramazsa 55 dakikada Burgazada'ya ulaşıyor; Kadıköy'den ise 30 dakikada Burgazada'ya varıyor.

Ada seferleri nereden kalkıyor?

İstanbul Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Anadolu yakasından Bostancı ve Kadıköy üzerinden vapur seferleri ile Adalar bölgesine ulaşmak mümkündür. Beşiktaş üzerinden Adalar seferi yapan vapur 07.

Heybeli Ada vapurları nereden kalkıyor?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.

Beşiktaştan Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan Heybeliada'ya ulaşımın ikinci yöntemi Beşiktaş Sahili'ndeki Adalar İskelesi'nden kalkan BeşiktaşHeybeliada – Büyükada Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Şehir Hatları Adalar hattında tam bilet ücreti 10 TL'dir.