Talih kuşu ne zaman çekildi?

İçindekiler:

  1. Talih kuşu ne zaman çekildi?
  2. Kemal Sunal Davacı filmi nerede çekildi?
  3. Davacı filmi gerçek mı?
  4. Inatçı filmi hangi ilde çekildi?
  5. Inatçı Kemal Sunal nerede çekildi?
  6. Şabaniye filmi nerede çekilmiştir?

Talih kuşu ne zaman çekildi?

104 dk. Talih Kuşu, 1989 yapımı Türk filmi. Başrollerinde Kemal Sunal ve Yasemin Yalçın oynamaktadır. Filmin yönetmenliği Kartal Tibet senaryosu ise Erdoğan Tünaş'a aittir.

Kemal Sunal Davacı filmi nerede çekildi?

Davacı, Kemal Sunal'ın 1986 yapımı bir filmidir. Bursa'nın Yenişehir ilçesinde çekilmiştir. Filmde, bir köyde yaşayan iki komşunun aralarındaki dava ve süregeçen 7 yıl anlatılmaktadır.

Davacı filmi gerçek mı?

Ordu'nun Aybastı ilçesinde bir ineğin fasulye bahçesine girmesi sonrası taraflar arasında açılan ve yıllar süre dava, akıllara Kemal Sunal'ın 'Davacı' filmini getirdi. Olay, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana geldi.

Inatçı filmi hangi ilde çekildi?

İNATÇI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 1988 yılında yapımı gerçekleştirilen usta oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı İnatçı filmi, Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Sansarak köyünde çekimleri gerçekleştirilmiştir. Filmde sarı kavak ve uzun kavak köyleri gerçeğinde sarı kemer beldesine bağlı mahalledir.

Inatçı Kemal Sunal nerede çekildi?

Nerede Çekildi on Twitter: "İNATÇI (1988) Filmde "Sarıkavak" ve "Uzunkavak" köyleri vardır. Gerçeği, Söke'deki "Sarıkemer" mahallesidir. Ortasından B.

Şabaniye filmi nerede çekilmiştir?

ADIM ADIM YEŞİLÇAM Yıllardır adeta film platosu olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı eski adıyla Harran, şimdiki ismiyle Kavalcık Köyü, Kibar Feyzo, Adak, Ezo Gelin, Kaçak, Asi, Kasaba gibi birçok film ve diziye ev sahipliği yaptı.