Kadın kondomu nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Kadın kondomu nasıl uygulanır?
  2. Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  3. Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?
  4. Gleitgelen nedir nasıl kullanılır?
  5. Intense uyarıcı jel nasıl kullanılır?
  6. Desirex jel nedir?
  7. Uyarıcı sprey ne işe yarar?
  8. Durex Intense prezervatif nedir?
  9. Renkli prezervatif ne işe yarar?
  10. Hangi tür prezervatif daha çok zevk verir?
  11. Prezervatif ne amaçla kullanılır?
  12. Erkekler prezervatif neden kullanır?
  13. Prezervatif boyutları nasıl oluyor?

Kadın kondomu nasıl uygulanır?

Kadın prezervatifi vajinanın içinden başlayarak yerleştirilir. Cinsel ilişki bitmeden çıkarılmaz. Takmak için prezervatifin ucundaki halkayı parmaklarınızın arasına alın ve rahim ağzına doğru yerleştirin. Prezervatifin dışındaki halka vajina girişinde durmalıdır.

Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcı krem cinsel ilişki öncesi yani penis vajinaya girmeden hemen önce penise ve vajina girişine sürülerek kullanılır. Eğer ilerleyen aşamalarda tekrar ağrı ve kuruluk hissedilirse kayganlaştırıcı krem tekrar kullanılabilir. Cinsel ilişki sonrası kadın genital bölgesini yıkamalıdır.

Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?

kayganlaştırıcı görevi görmek için kullanılır. Cinsel ilişki için kayganlaştırıcıyı dış genital bölgeye uygulayın. kullanıma uygundur. veya eczacınızla konuşun.

Gleitgelen nedir nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli:Genital bölge için Gleitgelen, vajinal kuruluk durumundamukoza zarının kayganlığını arttırmak ve cinsel ilişki içinkayganlaştırıcı görevi görmek için kullanılır. Cinsel ilişki için kayganlaştırıcıyı dış genital bölgeye uygulayın.

Intense uyarıcı jel nasıl kullanılır?

Kullanım Talimatları: Kapağını çıkarınız, pompayı çekerek tur kadar çeviriniz. Pompayı bastırarak uygulayınız. İlk kullanımda, pompadan jel gelene kadar bastırmak gerekebilir. Bir sonraki kullanımlarda daha kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz.

Desirex jel nedir?

Bu uyarıcı hisler sayesinde kadınların özel bölgelerindeki hassasiyeti arttırmaya ve kadınların yoğun zevk almasına yardımcı olur. ... Böylelikle, partnerler için daha yoğun bir cinsel deneyim sağlar. Isıtıcı, soğutucu ve tahrik edici hislerin uyanmasına yardımcı olan Desirex Jel içerir.

Uyarıcı sprey ne işe yarar?

HOT V-Activ Uyarıcı Sprey, cinsel uyarılmadan sorumlu nitrik oksit üretimini sağlamak için beynin belirli kimyasallarına baskılayıcı olarak görev yapan Fosfodiesteraz-5 ajanlarının bir üyesidir. Vajinal bölgenin etrafındaki kan damarlarının genişlemesine yardım eden nörotransmitterlere de etki eder.

Durex Intense prezervatif nedir?

Durex Intense prezervatif ise hem tırtıklı hem de kabartmalı yapıya sahiptir ve ilişkide ekstra sürtünme ve uyarılma sağlamak için tasarlanmıştır.

Renkli prezervatif ne işe yarar?

Aromalı kondomlar genellikle oral seks için kullanılırlar. Yağlanmaz ve değişik aromalara sahiptirler. Birçok renkte kondom çeşidi vardır. Bunların ekstra doğum kontrol yöntemi sağlama ve cinsel hastalıklardan koruma gibi etkisi bulunmamaktadır.

Hangi tür prezervatif daha çok zevk verir?

Prezervatif en zevk vereni hangisi diye sorarsanız, sürekli tercihim olan, OKEY'i öneririm....En Çok Zevk ve Hissettiren Prezervatif Markası Hangisi?

  1. OKEY Nirvana. OKEY Nirvana prezervatifi için sloganda kadınlar kullanılmış. ...
  2. OKEY Zero. OKEY Zero ise inceliği ile ön plana çıkıyor. ...
  3. 3. Durex Yok Ötesi.

Prezervatif ne amaçla kullanılır?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar. İlişki sonunda meninin dışarı akmasını engellen bir kılıf olarak tanımlanabilir.

Erkekler prezervatif neden kullanır?

Prezervatif; çoğunlukla erkeklerin kullandığı, cinsel ilişki sırasında erkeğin spermlerinin kadının yumurtalıklarına ulaşmasını engelleyen esnek, ince ve koruyucu bir kılıftır. İstenmeyen gebelikten koruması birincil faydası ise, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan koruması da ikincil faydasıdır.

Prezervatif boyutları nasıl oluyor?

Prezervatif boyutları uluslararası standartlara göre belirleniyor. Ağız çapına göre sınıflandırılsalar da ürün tanıtımlarında ve paket üzerindeki boyut değerlerinde nominal genişlik esas alınıyor. Temsili genişlik olarak da bilinen nominal genişlik penis çevre uzunluğunun ikiye bölünmesiyle bulunuyor.