Halk Eğitim hocaları ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Halk Eğitim hocaları ne kadar maaş alıyor?
  2. Usta öğreticilik kursuna kimler katılabilir?
  3. Direksiyon Usta Öğreticilik Belgesi nasıl alınır?
  4. Ustalık belgesiyle ne yapılır?

Halk Eğitim hocaları ne kadar maaş alıyor?

USTA ÖĞRETİCİ MAAŞLARI Kadrolu usta öğreticiler 3 bin 500 TL civarında maaş almaktadır. Sözleşmeli olarak çalışan ve haftada 40 ders saatinin üzerinde ders veren personeller de 3 bin TL civarında ücret almaktadır. Özel şirketlerde çalışan personeller kariyerlerinin başında asgari ücret ile işe başlarlar.

Usta öğreticilik kursuna kimler katılabilir?

Usta Öğretici Belgesini Kimler Alabilir: Ustalık Belgesi Yada İş Yeri Açma Belgesi Sahibi Olup Mesleki Eğitim Merkezlerinde Açılan İş Pedagojisi Kurslarını Başarı İle Tamamlayanlara “Usta Öğreticilik Belgesi” Verilir. Usta Öğreticilik Kursu Eğitim Süresi Ve Kursun Konuları: Kursun Eğitim Süresi 40 Saat.

Direksiyon Usta Öğreticilik Belgesi nasıl alınır?

Direksiyon Eğitimi Öğreticisi olabilirsiniz. Bunun için ön lisans ve lisans mezunu olmak, 3 yıllık sürücü belgesi sahibi olmak yeterlidir. Sizde böyle bir görevde yer almak isterseniz yapmanız gereken tek şey Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu eğitimlerine katılarak belgenizi alıp, iş hayatına başlamaktır.

Ustalık belgesiyle ne yapılır?

Ustalık Belgesine Sahip Olanlar Yada İş Yerlerinde Belge Sahibi Personel Çalıştıranlar Bağımsız İş Yeri Açabilir. Ustalık Belgesi Eski Adı Çıraklık Eğitim Merkezi Olan Mesleki Eğitim Merkezleri Tarafından Verilmektedir.