Münhal ne demek TDK?

İçindekiler:

  1. Münhal ne demek TDK?
  2. Münhal liste nedir?
  3. Münhal ne demek Osmanlıca?
  4. 2020 norm güncelleme ne zaman?
  5. Ilk defa Yönetici Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  6. Norm fazlası öğretmen resen atanır mı?
  7. Norm kadro açığı olmayan okula öğretmen atanabilir mi?
  8. Norm kadro fazlası öğretmenler il dışı tayin isteyebilir mi?
  9. Ücretsiz izne ayrılan öğretmen tayin isteyebilir mi?
  10. Ücretsiz izindeki öğretmen resen atanır mı?
  11. Ücretsiz izinde eş durumu tayin istenir mi?
  12. Doğum sonrası aylıksız izin parça parça kullanılabilir mi?
  13. Doğum izninde tayin olur mu?
  14. Doğum izninde hizmet puanı alınır mi?

Münhal ne demek TDK?

Boş olan, açık bulunan (memuriyet vb.), boş, açık: Münhal kadro. 2. kim. esk. Erir, eriyebilen, çözülen.

Münhal liste nedir?

Münhal Kadro : Daha önce ihdas edilmiş olup hali hazırda boş olan kadro demektir. Örneğin; Bir Hastane veya 112 Acil Sağlık Hizmetlerine önceden ataması yapılan personelin Eğitim,Eş Durumu,Ölüm vb.durumlar sebebiyle kadronun boş kalması sonucu boşalan kadroya geçiş , nakil işlemidir.

Münhal ne demek Osmanlıca?

MÜNHALL: Boş, meşguliyetsiz, işsiz. * Çözülmüş, çözülen.

2020 norm güncelleme ne zaman?

İşte Tarihi. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına esas olmak üzere eğitim kurumlarının norm kadrolarının güncellenmesi için 21.

Ilk defa Yönetici Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimine göre, ilk defa yönetici atama tercihleri bugün başladı. Takvime göre, sözlü sınav başvuruları 25-30 Haziran 2020 tarihleri arasında alındı. Sözlü sınav sonuçları ise 16-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında açıklanmıştı.

Norm fazlası öğretmen resen atanır mı?

Kabaca, alana düşen öğrenci, sınıf ve ders sayısı norm kadroyu belirleyen etkenlerdir. Norma fazlası öğretmenler de, ihtiyaca göre 'resen atama' yoluyla dağıtılır. ... Bu yıl alınan kararla bu norma fazlası öğretmenler, ihtiyaç olunan okullara dağıtılmış.

Norm kadro açığı olmayan okula öğretmen atanabilir mi?

Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihte halen koordinatör okullarda norm kadro fazlası konumda bulunan öğretmenler eski görev yerlerine norm kadro fazlası öğretmen olarak atanırlar. ... Bu hükümle göre norm kadro açığı olmayan okula hiç bir şekilde öğretmen atanamaz.

Norm kadro fazlası öğretmenler il dışı tayin isteyebilir mi?

Norm kadro fazlası öğretmenler, öncelikle kadrosunun bulunduğu yerleşim yerinde kendi alanında ihtiyaç bulunan tüm eğitim kurumlarını, ardından ilçe içindeki ihtiyaç bulunan tüm eğitim kurumlarını tercih etmeden il genelinde tercihte bulunamayacaklardır.

Ücretsiz izne ayrılan öğretmen tayin isteyebilir mi?

1- 657 sayılı Kanunun 108 inci maddesi hükmü uyarınca aylıksız izinli olan devlet memurunun başka bir yere naklen tayin istemesi hususunda memuriyet sıfatı devam etmesi nedeniyle yasal bir engel bulunmamaktadır.

Ücretsiz izindeki öğretmen resen atanır mı?

Aylıksız İzinde, Askerde, Doğum İzninde Olan Norm Kadro Fazlası Öğretmene Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 41. maddesindeki hükümlerine göre atamasının yapılacağının tebliğ edilip tercih hakkı verilemeyeceğinden resen atanmasına da imkân bulunmamaktadır.

Ücretsiz izinde eş durumu tayin istenir mi?

Ücretsiz izne diğer ifade ile aylıksız izne ayrılan öğretmen eş durumu atamasına, özür grubu atamasına başvuru yapabilir.

Doğum sonrası aylıksız izin parça parça kullanılabilir mi?

a) Doğum yapan memur ile eşi doğum yapan memura istekleri üzerine yirmidört aya kadar aylıksız izin verilecektir. Doğum Sonrası Aylıksız İzin Nasıl Kullanılır? ... ç) Doğum sebebiyle verilen aylıksız iznin, yirmidört aylık sürenin aşılmaması kaydıyla, kısım kısımkullanılması mümkündür.

Doğum izninde tayin olur mu?

Doğum izni doğum yapan öğretmene, memura verilir. Doğum izni aylıksız izin değil, aylıklı izindir. ... Doğum iznine ayrılan öğretmen il içi atama başvurusu yapabilir, doğum iznindeyken il dışı atama isteyebilir, doğum izninde eş durumu ataması, özür grubu ataması başvurusu yapılabilir.

Doğum izninde hizmet puanı alınır mi?

Kadın personeller doğum halinde doğum izni ve ücretsiz izin kullanırken bir de sağlık raporları alabilmektedir. ... Bu yüzden tek hekim ya da heyet raporu olması fark etmeksizin raporlu olunan süre fiili hizmetten sayılacaktır.