Yongalam ne demek?

İçindekiler:

  1. Yongalam ne demek?
  2. Yonga levha mı suntalam mı?
  3. Yonga levha suntalam nedir?
  4. Suntalam kaliteli mı?
  5. High Gloss buzdolabı nedir?

Yongalam ne demek?

Yonga levha ahşap yongalarının tutkalla sıkıştırılmasıyla yapılır. ... Yüzey katmanındaki yongalar orta katmandakinden daha küçüktür, böylece yonga levhanın yüzeyi orta katmana göre daha yoğun ve kompakttır. Standart yonga levhada, tutkal olarak temelde üre formaldehit kullanılır.

Yonga levha mı suntalam mı?

Sunta bir diğer adı ile yonga levha. Son dönemlerde bir çok ürünün açıklamasında yonga levha tabiri geçmektedir. Satıcı firma ya da e ticaret siteleri suntalam deyimi yerine yonga levha tanımlamasını geçirerek farklı bir malzeme olduğunu izlenimi yaratma çabası içindeler. Oysa ki her ikisi de aynıdır.

Yonga levha suntalam nedir?

YONGA LEVHA (SUNTA) NEDİR, NASIL YAPILIR? preslenmesiyle ortaya çıkan ahşap esaslı bir malzemedir. Yonga levhalar, odun veya odunlaşmış bitkisel hammaddelerin kurutulmuş yongalarının sentetik reçine tutkalları ile sıcaklık ve basınç altında yapıştırılması ve biçimlendirilmesi sonunda elde edilen levhalardır.

Suntalam kaliteli mı?

Suntalam, kalite açısından MDF'ye oldukça yakındır. Diğer özelliklerine baktığımızda ise; suntalam MDF ile kıyaslandığında daha hafif bir malzemedir. Renk ve desen çeşitliliği açısından suntalam renkleri MDF'den daha kısıtlı seçeneklerden oluşur.

High Gloss buzdolabı nedir?

Küçük ev aletleri elektrikli süpürgeler, narenciye ve meyve sıkacakları, mutfak tartısı, tümü. Alt maddesi mdf lam olan yüksek parlak yapıya sahip glossmax yapısı melamin kaplı mdf veya yonga levhanın yüzeyine tutkal ve uv lak uygulanması sonucunda elde.