Ziraat Bankası Ibanı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Ibanı nasıl öğrenebilirim?
  2. Ziraat Bankası IBAN no nerede yazıyor?
  3. IBAN numarası hangisi?
  4. IBAN numarası nasıl bulunur?

Ziraat Bankası Ibanı nasıl öğrenebilirim?

Örnek SMS sorgulaması: “IBANBILGI” (boşluk bırak) “565656” (kartının son 6 hanesini yaz) 4747'ye numaralı servise gönder. Yapmanız gereken işlem bu kadar basit! Bu mesajı gönderdikten kısa bir süre sonra son 6 numarasını belirtmiş olduğunuz bu kart hesabına ait iban numarası, cep telefonuna gelecektir.

Ziraat Bankası IBAN no nerede yazıyor?

IBAN numarası kart üzerinde yer almaz Ancak hesabınızın bağlı olduğu IBAN kartınızın üzerinde yazmaz. Biraz daha ayrıntı vermek gerekirse; kredi kartı veya banka kartınızın üzerinde yer alan 16 haneli numara, sizin kart numaranızdır ve IBAN'la bir ilgisi yoktur. Türkiye'de IBAN 26 karakterden oluşmaktadır.

IBAN numarası hangisi?

IBAN numarası nerede yazar? IBAN numarası banka ya da kredi kartlarının ön ya da arka yüzünde yazılı olmaz. Kartların ön yüzünde 16 haneli rakam grubu genellikle IBAN numarası ile karıştırılsa da IBAN numarası yalnızca hesap açılımı esnasında banka kullanıcısına verilen hesap döküm cüzdanının üzerinde yazılı olur.

IBAN numarası nasıl bulunur?

iban numaramı nasıl öğrenirim : Bankalarda bulunan hesaplarınızın IBAN numaralarını öğrenmek için Bankanıza başvurunuz. Hesaplarınıza ait IBAN`larınızı yalnızca Bankanızdan öğrenebilirsiniz bunun dışında hesap cüzdanlarınızdan ,Atm'lerden , internet şubenizden yada telefon bankacılığı aracılığı ile öğrenebilirsiniz.