Pegasus açığa alınan bilet tekrar açığa alınır mı?

İçindekiler:

  1. Pegasus açığa alınan bilet tekrar açığa alınır mı?
  2. Pegasus açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?
  3. Uçak bileti erteleme nasıl yapılır?
  4. Pegasus uçak bileti ne zamana kadar iptal edilir?
  5. Uçak bileti iptalinde ne kadar para kesilir Pegasus?
  6. Pegasus bilet iadesi nasıl yapılır?
  7. Bileti iptal edersem para ne zaman iade edilir?
  8. Uçak bileti paraları iade edilecek mi?
  9. Otobüs bileti geri iade edilir mi?
  10. THY iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?
  11. THY Bilet iadeleri ne zaman?
  12. Uçak bileti iadeleri ne zaman yapılacak?

Pegasus açığa alınan bilet tekrar açığa alınır mı?

Açığa Alınan Biletin Kullanımı Açığa aldığınız bileti 1 yıl içerisinde kullanabilirsiniz. Açığa aldığınız biletin PNR numarası ile işlem yaparak kolayca yeni bir bilet alabilirsiniz.

Pegasus açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Uçak bileti erteleme nasıl yapılır?

Enuygun üzerinden bilet alımı yapıldıktan sonra, söz konusu biletin parkur değişikliği, web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden yapılamıyor. Bilet ile ilgili tüm değişikliklerin, yine havayolu kuralları doğrultusunda yapılabilmesi için 88 numaralı destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.

Pegasus uçak bileti ne zamana kadar iptal edilir?

Biletini satın aldığın andan itibaren 24 saat içinde ücretsiz iptal etme şansı sadece Pegasus'ta!

Uçak bileti iptalinde ne kadar para kesilir Pegasus?

Uçuşunuza 12 saat kaldığında iptal ve iade etmek isterseniz o zaman almış olduğunuz biletin fiyatı üzerinden %40 tutarında bir kesinti gerçekleşmektedir. Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir.

Pegasus bilet iadesi nasıl yapılır?

Eğer biletinizi flypgs.com, mobil kanallar veya çağrı merkezi aracılığıyla satın aldıysanız bu bölümden ücretsiz olarak uçuş değişiklik veya iptal / iade işleminizi yapabilirsiniz.

Bileti iptal edersem para ne zaman iade edilir?

Para iadesi gereken işlemler kredi kartınızın bulunduğu bankaya göre 3 (üç) iş günü ile 5(beş) iş günü arasında değişiklik gösterebilir. Banka kartları (debit) ile yapılan işlemlerin iade süresi, bankalar arası prosedürlerden dolayı 7 (yedi) iş gününe kadar uzayabilir.

Uçak bileti paraları iade edilecek mi?

Düzenleme kapsamında yolcular, açığa alınıp kullanılmayan biletin iadesini uçuş yasakları kalktıktan sonraki iki ayın sonrasında hava taşıma işletmesinden alabilecekler.

Otobüs bileti geri iade edilir mi?

Bilet İptal Kuralları Yukarıdaki panelden iptal edilen biletlerin iadesi, hiçbir kesinti olmaksızın bankanıza iletilir, iadeniz bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır. Geçmiş tarihli biletler sefer tamamlandığından dolayı iptal edilememektedir.

THY iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs nedeniyle seferleri iptal edilen yolcuların, ücret iadelerini uçuşların yasakları kalktıktan 2 ay sonra alabileceklerini duyurdu. Ekşi, "Bilet değişikliği ve açığa alma ücretsiz yapılmaktadır" dedi.

THY Bilet iadeleri ne zaman?

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından, yaptığı açıklamada: “İptal edilen seferlere ait bilet ücretleri, SHGM yönetmeliğine göre uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra ödenebilecektir. Bilet değişikliği ve açığa alma, ücretsiz yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Uçak bileti iadeleri ne zaman yapılacak?

İadesi mümkün olan ve ilgili havayolu tarafından iadesine karar verilen biletin bedel iadesi, bileti satın alırken kullanılan ödeme yöntemine uygun olarak yapılır. Kredi kartına 10 iş günü, banka kartlarına 15-20 iş gününe kadar iadeniz hesabınıza geçebilir.