OTB ne demek?

İçindekiler:

  1. OTB ne demek?
  2. OTB hangi ülke?
  3. Ürün gümrükte ne kadar bekler?
  4. Gümrüğe sevk edildi ne demek?
  5. PTT Kargo gönderi gümrüğe sevk edildi ne demek?
  6. PTT Kargo şubeden başkası alabilir mi?
  7. Aras Kargo başkası teslim alabilir mi?

OTB ne demek?

Ürünün satıcıdan kargo şirketine ulaştığı, ama henüz gönderilmediği, kargo şirketinde bekletildiği anlamına gelir. The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden): Kargo bilgilerinin alıcı ülkeye iletildiğini belirtir.

OTB hangi ülke?

The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden): Bu ifade, kargo bilgilerinin alıcı ülkeye iletildiğini belirtir. Ürün hâlâ kargo şirketindedir.

Ürün gümrükte ne kadar bekler?

Ürünün gümrüksüz olduğu düşünülürse, adresinize gönderilmek üzere postalanır ve muhtemelen 3-4 gün içinde paketinize kavuşursunuz. Ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir.

Gümrüğe sevk edildi ne demek?

Send item to customs (Inb) Gönderi gümrüğe sevk edildi (Gelen): Ülkeye girişi yasaklanmış ürün olduğu için göndericiye geri yollanacağı anlamına gelir.

PTT Kargo gönderi gümrüğe sevk edildi ne demek?

Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen): Bu ifade her ne kadar sizi üzecek olsa da, ürünüzün gümrüğe takıldığı anlamına gelir. Send item to domestic location (Inb) Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi: Ürünün şehrinize ulaştığını ifade eder.

PTT Kargo şubeden başkası alabilir mi?

PTT kimlik fotokopisi ve dilekçe ile teslim edebiliyor başka bir kişiye. Diğer şirketlerde biraz daha personelin insiyatifinde. Ama kimlik ya da ehliyet bırakırsanız arkadaşınıza rahatça alabilir.

Aras Kargo başkası teslim alabilir mi?

Alıcınızı adreste bulamazsak, kendisine gelen kargoya ait bilgilerin yer aldığı ve kargosunu 3 gün içinde şubeden alabileceğini belirten “Adresten Teslim İhbar Notu'nu” bırakıyoruz. Arzu ederseniz gönderinizi teslim edilmesini istediğiniz başka bir kişiye de teslim edebiliriz.