Florya Akvaryuma metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Florya Akvaryuma metro ile nasıl gidilir?
  2. Florya Akvaryuma Marmaray ile nasıl gidilir?
  3. Istanbul akvaryum nerede nasıl gidilir?
  4. Florya Atatürk Ormanı Marmaray ile nasıl gidilir?
  5. Florya Ataturk Ormanı'na nasil gidilir?
  6. Florya Atatürk Orman Çiftliği nasıl gidilir?
  7. Atatürk Arboretum a nasıl gidilir?
  8. Atatürk Arboretumuna gitmek icin hangi durakta inilir?

Florya Akvaryuma metro ile nasıl gidilir?

Akvaryumumuza Marmaray hattı vasıtasıyla ulaşmak isteyen ziyaretçilerimizin öncelikle Bayrampaşa'da bulunan M1 metro hattını kullanarak Yenikapı aktarma merkezinden geçiş yapmaları gerekmektedir. Daha sonrasında Florya Akvaryum istasyonunda iniş yapabilirler.

Florya Akvaryuma Marmaray ile nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde İstanbul Akvaryum'a ulaşabilirsiniz.

Istanbul akvaryum nerede nasıl gidilir?

Florya'da bulunan Aqua Florya Alışveriş Merkezi içindeki İSTANBUL AKVARYUM'a toplu taşıma ile gelmenin en kolay yolu Metrobüs hattını kullanmak. Anadolu yakasından ya da Avrupa yakasından metrobüse binerek Beşyol durağında inebilir, Florya minibüsleri ile İstanbul Akvaryum'a ulaşabilirsiniz.

Florya Atatürk Ormanı Marmaray ile nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Küçükçekmece'de inip 3 dakikalık bir yürüyüş ile Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya durağında indiğinizde Florya Ormanı'na ulaşabilirsiniz.

Florya Ataturk Ormanı'na nasil gidilir?

Nasıl Gidilir: Özel araç ile; E5 veya sahil yolu üzerinden Florya tabelalarını takip ederek buraya gelebilirsiniz. Toplu taşıma İle; 73F – 73T Hatlı İETT otobüsleriniz kullanarak buraya ulaşabilirsiniz. Metrobüs ile; Bakırköy durağında indikten sonra 73F ve 73T Hatlı otobüsleri kullanarak buraya ulaşabilirsiniz.

Florya Atatürk Orman Çiftliği nasıl gidilir?

Bakirköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Florya Atatürk Ormanı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 458, 73B, 76D, 76O, 89F, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - CEVIZLIBAĞ
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A42, TAKSIM - FLORYA.

Atatürk Arboretum a nasıl gidilir?

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan Atatürk Arboretumu Kemerburgaz ve Bahçeköy yolu üzerinde yer alıyor. Ulaşım için Yenikapı- Hacıosman metro hattı kullanılabilir. 42 HN numaralı Bahçeköy otobüsleri ile 20 dakikalık bir seyahat ardından inilir.

Atatürk Arboretumuna gitmek icin hangi durakta inilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Hacıosman son durakta inip otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 42HM'ye binerek Kemerburgaz Yolu durağında indiğinizde Atatürk Arboretum'a ulaşabilirsiniz.