Entegre soketi nedir?

İçindekiler:

  1. Entegre soketi nedir?
  2. EYS nedir ne demek?
  3. Entegre Yönetim Sistemi ne demek?
  4. ISO kalite standartları nelerdir?
  5. ISO 9001 hangi alanlarda kullanılır?
  6. TS EN ISO 9001 ne demek?

Entegre soketi nedir?

Entegre Soketi Nedir ve Nerede Kullanılır - Kompent.com. DIP entegre soketi olarak da bilinen entegre soketleri elektronik alanında elektriksel konnektör olarak kullanılmaktadırlar. ... DIP entegre soketleri, entegreleri devrelere kalıcı olarak bağlanmadan, lehimleri sökmeden takılıp çıkartılmasını sağlamaktadırlar.

EYS nedir ne demek?

En temel anlamda EYS bir Business Intelligence yani İş Zekası yönetim aracıdır. ... İş yönetimi için ihtiyaç duyulan analizlerinin en hızlı ve en etkin biçimde yapılmasını amaçlar.

Entegre Yönetim Sistemi ne demek?

Entegre Yönetim Sistemi kurumların birden fazla olan yönetim sistemlerini bir araya getirerek oluşturulan sistemler bütünüdür. Sistemler sorunları ayrı ayrı çözmek yerine bu yapı içinde bütünsel olarak yaklaşıp çözerek birçok yönden kazanım sağlarlar.

ISO kalite standartları nelerdir?

ISO 9000 Kalite Standartları Serisi, organizasyonların müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olarak Kalite Yönetim Sistemi'nin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından yayımlanmış olan bir standartlar bütünüdür.

ISO 9001 hangi alanlarda kullanılır?

ISO 9001, bir kalite yönetim sistemi ("KYS") için uluslararası standarttır. Standart, kuruluşlar tarafından müşteri ve legal gereklilikleri karşılayan ürünleri ve hizmetleri tutarlı bir şekilde sağlama ve sürekli iyileştirme gösterme becerilerini göstermek için kullanılır.

TS EN ISO 9001 ne demek?

Günümüzde Kalite Yönetim Sistemi konusunda TS EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistem Standardları, 1987 yılında yayımlandığı tarihten itibaren en fazla ilgiyi ve uygulama alanını bulan Uluslararası Standardlar haline gelmiştir. ...