Pasaj kimin?

İçindekiler:

  1. Pasaj kimin?
  2. Paycell hazır limit nedir?
  3. Turkcell cihaz sorgulama nasıl yapılır?
  4. Turkcell telefon kaç taksit yapıyor?
  5. Turkcell cihaz borcum ne kadar kaldı?
  6. Turkcell telefon almak için kaç ay?
  7. Turkcell Borç taksitlendirme nasıl yapılır?
  8. Turkcel kaç fatura ödenmezse?
  9. Turkcell cihaz taksidi ödenmezse ne olur?
  10. Cihaz borcu ödenmezse ne olur?

Pasaj kimin?

Pasaj Müzik, bir Türk plak şirketi. "Şehir Müziği" olarak adlandırdıkları türdeki müzikleri piyasaya sunmak için 2004 yılında kurulmuş olan şirket, çalışma hayatı boyunca değişik müzik türlerinde çok sayıda albümün yayınlanmasını sağladı.

Paycell hazır limit nedir?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Turkcell cihaz sorgulama nasıl yapılır?

Müşteri Hizmetlerinden Turkcell Puanı Sorgulama Siz de hangi faturalı hat üzerinden cihaz satın almak istiyorsanız o numara ile 532'yi arayabilir ve puanınızı öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda hangi cihazları alabileceğinizi, aylık ödemelerinizi ve değişecekse tarifenizin nasıl olacağını da öğrenebilirsiniz.

Turkcell telefon kaç taksit yapıyor?

Akıllı Telefon ve Notebooklarda 12 ay, Tabletlerde 6 ay, Aksesuar ürünlerinde ise 36 aya varan taksit avantajlarından faydalanabilirsiniz. *Yasal olarak, fiyatı 3.

Turkcell cihaz borcum ne kadar kaldı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell telefon almak için kaç ay?

Normal şartlarda 6 aylık fatura ödeme durumun olması gerekirsen şimdi 1 aylık kullanıcılara bile fatura üzerinden telefon verilmektedir. Faturalı hatta geçtikten sonra hemen taksitle telefon almak isteyenlerin mutlaka banka sicilleri temiz olmalıdır.

Turkcell Borç taksitlendirme nasıl yapılır?

Faturalı Hat Faturamı nasıl taksitlendirebilirim? yi arayarak faturanızı taksitlendirme işlemi için başvuruda bulunabilirsiniz. Taksitlendirme işlemi için müşteri temsilcimiz kriterlerinizi kontrol edip uygunsa faizsiz olarak faturanızı taksitlendirecektir.

Turkcel kaç fatura ödenmezse?

Turkcell hattının borcunu son ödeme tarihinden sonra 1 hafta içinde ödemezseniz hattınız kapanacaktır. 1 hafta olarak verilen ek sürenin sonunda da ödeme yapılmazsa ek 3 günün sonunda hattınız tamamen kapanır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Turkcell cihaz taksidi ödenmezse ne olur?

Ödemezseniz,hat sahibine dava açıp,icra takibi başlatirlar, Adreste bulunmasa bile,ödemesi yapılana kadar,borçlu kalır, Hat sahibi kara listeye alınır,Turkcell den bir daha hat alamaz,üzerine alacağı,araba,ev gibi mallar için icra gelir vs vs...

Cihaz borcu ödenmezse ne olur?

Düzenlemede, satın alınan telefonun borcu ödenmezse cihazın IMEI numarası kara listeye alınarak kullanıma kapatılması da yer alıyor. Operatörlerin taahhütlü kampanyalarla sattıkları cep telefonları, tüketicinin borcunu ödememesi üzerine cihaz kara listeye alınacak ve haberleşme hizmeti verilmeyecek.