Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri nasıl yatar?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri nasıl yatar?
  2. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?
  3. Aksis fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?
  4. Aksis şifresi nasıl alınır?
  5. Öğrenci maili nasıl alınır?
  6. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim kayıt nasıl yapılır?
  7. Auzef final sınavı ne zaman 2020?

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri nasıl yatar?

AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara'sına ulaşabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Kayıt yenileyecek öğrenciler – tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Aksis fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?

KAYIT İŞLEM ADIMLARI Profil alanındaki “Fotoğraf Değiştir” butonunu tıklayarak yüklemek istediğiniz fotoğrafı bulup “Aç” butonunu tıklayınız. Fotoğrafın boyutunu ayarladıktan sonra “Kaydet” butonuna tıklayınız.

Aksis şifresi nasıl alınır?

http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden “Şifremi Unuttum” linkini tıklayarak gerekli alanları doldurunuz. (Şifreniz AKSİS sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir.) “Parola Değiştir” butonu tıklandıktan sonra eposta adresinize yeni şifre onay linki gönderilecektir.

Öğrenci maili nasıl alınır?

@ogr.iu.edu.tr Uzantılı Mail Adresi Alma Rehberi

  1. Üniversitemizin anasayfasında bulunan Bilgi İşlem menüsünden e-Posta Öğrenci linkine tıklayın.
  2. Açılan sayfada Yeni e-Posta linkine tıklayın.
  3. Yeni Kullanıcı Oluşturma ekranında açılır listeden İÜC seçin, Öğrenci No alanına Kursiyer Numaranızı girin ve sağ tarafta bulunan arama butonuna tıklayın.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim kayıt nasıl yapılır?

2 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Auzef final sınavı ne zaman 2020?

AUZEF yarıyıl sonu bitirme sınavları 11 Ocak ve 12 Ocak tarihleri aralığında yapılacak. Yarıyıl sonu telafi sınavları 15 Şubat ve 16 Şubat tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Bahar dönemi vize sınavları 04 – 05 Temmuz 2020'de, bahar dönemi final sınavları 08 – 09 Ağustos 2020'de yapılacak.