Havacılık Yönetimi ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Havacılık Yönetimi ne kadar maaş alır?
  2. Sivil Havacılık yöneticiliği ne iş yapar?
  3. Iç mimarlık ve çevre tasarımı ne iş yapar maaşı?
  4. Sağlı yönetimi ne iş yapar?

Havacılık Yönetimi ne kadar maaş alır?

Elbette bu, çalıştığınız firmaya, yaptığınız işe ve çalıştığınız süreye bağlı olarak değişmekte. Ancak; genel olarak hava yönetimi mezunu maaşı 2021 yılı için 3400 TL civarında. Eğer, memur olarak çalışıyorsanız yaklaşık 3800 TL alırsınız. Özel firmalara göre, devlette özlük haklarınız daha iyidir.

Sivil Havacılık yöneticiliği ne iş yapar?

SİVİL HAVACILIK İŞLETMECİLİĞİ | İş Bulma Olanakları Nedir? Sivil Havacılık İşletmeciliği bölümü mezunları; ulusal ve uluslararası hava yolları, havaalanları, havaalanı yer hizmetleri, ikram ve kargo işletmeleri ve seyahat acentaları ile diğer havacılık kuruluşlarında istihdam edilebileceklerdir.

Iç mimarlık ve çevre tasarımı ne iş yapar maaşı?

İç Mimar Ve Çevre Tasarım Bölümden Mezun Olanlar Devlet Kurumlarında 5000- 6500 Lira Gibi Maaşlar Alabilir. Belediye Bünyesinde Çalışanlar Maaş Olarak Daha Fazla Kazanım Sağlar. Fakat Özel Sektörde Bu Bölüm Mezunları Asgari Ücret Dahi Alamamaktadır.

Sağlı yönetimi ne iş yapar?

Sağlık yönetimi bölümü mezunları, kamu ve özel sektöre ait olan sağlık işletmelerinde yönetici olarak çalışabilirler. Ayrıca, sigortacılık, ilaç ve tıbbi cihaz üretimi gibi sağlık sektörüyle ilgili şirketlerde yöneticilik yapabilirler.