TV 8 yan ekrandan nasıl oy kullanılır?

İçindekiler:

  1. TV 8 yan ekrandan nasıl oy kullanılır?
  2. IYS nedir e devlet?
  3. Ileti yönetim sistemi nedir e-devlet?
  4. IYS nedir ne için kullanılır?
  5. E-devlet IYS nasıl kullanılır?
  6. E-devlet SMS engelleme nasıl yapılır?
  7. IYS org tr güvenilir mi?
  8. IYS org tr ne demek?
  9. IYS kimlere zorunlu?

TV 8 yan ekrandan nasıl oy kullanılır?

| TV8 Yan Ekran uygulaması ile oy vermek için öncelikle buradaki bağlantıdan uygulamanın son sürümünü ücretsiz olarak indirin. Uygulama açılış ekranında doğrudan yarışmacıların profilleri listelenecektir. Oy vermek istediğiniz kullanıcının üzerine dokunun. Açılan pencerede "Uygulama İle Oy Ver" butonuna dokunun.

IYS nedir e devlet?

Kısaca, Ticari Elektronik İleti onayı alınmasına, reddetme hakkının kullanılmasına ve şikayet süreçlerinin yönetilmesine imkan tanıyan sistemdir. İYS kayıt yaptırmadan, onayı olmayan alıcılara sesli arama, e-posta ya da sms ile ticari elektronik ileti gönderilemeyecek.

Ileti yönetim sistemi nedir e-devlet?

İleti Yönetim Sistemi, Hizmet Sağlayıcılar'ın arama, mesaj ve e-posta yoluyla ticari elektronik ileti göndermek için alıcılardan aldıkları onayları saklayıp yönetebilmesine, alıcıların ise onay ve ret hakkını kullanabilmesine, ticari elektronik ileti şikâyetlerini iletebilmesine ve yönetilebilmesine imkân tanıyan, ...

IYS nedir ne için kullanılır?

İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.

E-devlet IYS nasıl kullanılır?

-İlk olarak e-Devlet veya www.iys.org.tr adresine giriş yapın. e-Devlet'ten giriş yaparsanız Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi'ni aratın. -"Yeni İletişim Adresi Ekle" kısmından telefon numaranızı veya e-posta adresinizi ekleyin. -Aydınlatma Metni'ni okuyup, onaylayın.

E-devlet SMS engelleme nasıl yapılır?

İYS üzerinden İstenmeyen mesajları engelleme işlemi https://iys.org.tr/ adresi üzerinden vatandaş giriş ekranına tıkladıktan sonra e-Devlet şifresi veya telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra rıza metnini onaylayıp size mesaj gönderebilen şirketlerin tam listesini görüntüleyebiliyorsunuz.

IYS org tr güvenilir mi?

İYS, vatandaşların tüm ticari elektronik ileti onaylarını tek noktada ve güvenli bir biçimde tutmaktadır. Böylece vatandaşlar aynı yerde tüm onay ve ret işlemlerini kolaylıkla yapabilir.

IYS org tr ne demek?

iys.org.tr üzerinden ticari elektronik iletilere ilişkin izin ve şikâyet süreçlerinin yönetilmesine imkân tanıyan web platformudur.

IYS kimlere zorunlu?

Sesli arama, e-posta veya sms gibi ticari elektronik ileti göndermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler İleti Yönetim Sistemi (İYS)'ne kaydolmak zorundadır. Yalnızca sistem üzerinden onayı alınan alıcılara ticari elektronik ileti gönderilebilecek.