Fiber kasa nedir?

İçindekiler:

  1. Fiber kasa nedir?
  2. Polyester kasa nedir?
  3. Monopan kasa nedir?
  4. Thermoking tır nedir?
  5. Bir tır dorsesi kaç metreküp?
  6. Mega Dorse kaç metreküp?
  7. Çekici dorse nedir?

Fiber kasa nedir?

Fiber kasa, oldukça sağlam olan çelik ve fiberden üretilir. Genellikle uzun yol nakliyatların da tercih edilen fiber kasalar, yapıları itibari ile oldukça sağlam ve buna bağlı olarak da biraz ağırdırlar. Bu yüzden genelde daha değerli ürünlerin taşınması amacıyla kullanılırlar.

Polyester kasa nedir?

preslenmiş monoblok polyester sandwıch paneldir. Duvarların iç ve dışı isteğe bağlı, polyester, aliminyum, galvaniz ya da sac olabilmektedir. ...

Monopan kasa nedir?

Monopan Kasa ; Kasanın duvarları diğer tüm kasa türlerindeki panellerden hafiftir. İçerisinde poliüretan yerine, kendine öz bal peteği adını verdiğimiz şekliyle plastik katmanlar bulunmaktadır. Monopan kasada öncelik ısı transferi değil, tamamen hafiflik ve dayanıklılıktır.

Thermoking tır nedir?

Termoking ısı cihazı tak-çalıştır cihazıdır. Nerde olursanız olun aracınızın değerleri parmaklarınızın ucundadır. Anlık olarak sıcaklık değerlerine ulaşabilirsiniz. Veri kaybı yaşamazsınız. Aylık olarak raporlama yapabilirsiniz.

Bir tır dorsesi kaç metreküp?

Uluslararası Karayolu Nakliyat Tır Ölçüleri
Tenteli Optima Tır Ölçüleri13.

Mega Dorse kaç metreküp?

Dorse Ölçüleri
TIR TİPİLm3
Mega Tenteli13,6101

Çekici dorse nedir?

Dorse (Treyler) Nedir? ... Ülkemizde ise dorse kelimesi kullanım kolaylığından dolayı treyler yerine kullanılmaktadır. Dorse, çekici araca kingpin (iki makinanın sızdırmadan bağlanabilmesine yarayan adaptör) adı verilen flanşlı yapıda, 2 ya da 3.