Karmik olay ne demek?

İçindekiler:

  1. Karmik olay ne demek?
  2. Karmik karşılaşma ne demek?
  3. Ruh ikizi olmak ne demek?
  4. Ruh ailesi ne demek?
  5. Ikiz alev ne demek?

Karmik olay ne demek?

Karmik İlişkiler ise geçmişte kapanmamış davalarımızın kapanması adına bu yaşamda deneyimlediğimiz ilişkilere verilen addır. Buna göre geçmişte zarar verdiğimiz veya bize zarar verilen bir ilişki mutlaka ve mutlaka tekrardan bir araya gelinerek kapatılmaya çalışılacaktır.

Karmik karşılaşma ne demek?

Karmik ilişki nedir? Karmik ilişkinin yaşadıklarınız sonucunda bir ders çıkarmanız gerektiği için, hayatınıza sizi olgunlaştırmak, büyütmek enerjisiyle giren kişiler olduğuna inanılır. Bu ilişkiler sağlıklı değildir.

Ruh ikizi olmak ne demek?

Ruh ikizleri bir diğer deyişle ikiz ruhların özü aynıdır. İki ayrı enerjiye bölünerek fiziksel bedenlerine kavuşmuş olan ruhlardır. Zıt kutuplar birbirini çeker teorisinin tersine aynı özün parçası olan bu iki ruh arasında çok kuvvetli bir çekim vardır ve çok nadir olsa da karşılaşırlar.

Ruh ailesi ne demek?

Ruh aile üyeleri, kendi özlerinin beşinci boyutsal anlayışına (manasik bilinç) dayalı olarak birbirleriyle bağlantı kurarlar ve böylelikle gerçek arkadaşlıklar kurarlar. ... Bu arkadaşlık tipi kozmik kökenidir.

Ikiz alev ne demek?

İKİZ RUH (İKİZ ALEV) NEDİR? ... İkiz ruhlar aynı özden gelen, fiziksel bedenlerini alabilmek için iki ayrı enerjiye ayrılmak zorunda kalan ruhlardır. Kendine ait özün bir parçası oldukları için aralarındaki çok güçlü çekim, eninde sonunda onları karşılaştırır.