Farmaside Elmas Direktör ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Farmaside Elmas Direktör ne kadar maaş alır?
  2. Farmasiye üye olunca ne oluyor?
  3. Farmasi prim nasıl hesaplanır?
  4. Farmasi kimler prim alır?
  5. Farmasi TL puan nasıl harcanır?
  6. Farmaside grup puanı ne işe yarar?
  7. Farmasi eksi bakiye ne demek?
  8. Farmasi hediye gönderiyor mu?
  9. Farmasi teşvik hediyesi nedir?
  10. Farmasi kaç puana hediye?
  11. Farmasi 1 ay hediyesi nasıl alınır?

Farmaside Elmas Direktör ne kadar maaş alır?

Para ödülü unvanlarını koruduğu sürece aylık olarak 4000 TL olarak verilmektedir. Direkt bağlı en az 12 adet %21 kolu bulunmalıdır.

Farmasiye üye olunca ne oluyor?

FARMASİ'ye üye olan herhangi bir müşteri eğer firmanın üyesi olan başka bir üye ismi vererek üye olursa ismi verilen üyenin altına kaydı yapılır. İsmi verilen üye yeni üyenin sponsoru olmuş olur. Farmasi üyeliği sayesinde hem kendiniz hem de sizin yaptığınız farmasi üyelerinin satışlarından kazanç sağlarsınız.

Farmasi prim nasıl hesaplanır?

Farmasi'de Prim Nasıl Alınır? Farmasi'de kişinin prim alabilmesi için 160 tl puan 'Aktiflik Şartı'nı yerine getirmesi gerekmektedir ve ekibiyle en az 1000 tl ciro gerçekleştirdiğinde prim alabilecektir.

Farmasi kimler prim alır?

Ortalama Girişimci Kişisel ve alt üyelerinizin toplam sipariş tutarları 1.

Farmasi TL puan nasıl harcanır?

farmasinin bir kazanç planı vardır. Bu kazanç planında da basamaklar vardır. Bu basamaklara ulaşabilmeniz için de bir puan sistemi kurulmuştur. Örneğin siz 300 tl'lik alışveriş yaptıysanız bu 300 tl puan demektir. 300 tl puan yaptığınızda o ay hangi kampanyalar var ise onlardan yararlanırsınız .

Farmaside grup puanı ne işe yarar?

Farmasi Seviyeleri Siz ve ekibinizin yaptığı alışveriş Grup TL puanınıza yansır. Grup TL puanınız ise sizin kariyerinizi belirler. Mesela Siz 250 TL sipariş girdiniz ve altınızdaki bütün üyeler toplamda 3.

Farmasi eksi bakiye ne demek?

80 tl altında ise priminiz bakiyenize yansır. Bakiye nedir? ... Bakiyenizin önünde eksi varsa bu sizin alacağınız demek diyelim ki bir prim kazandınız priminiz 80 tl'nin altında bu sizin bakiyenize yansır. Ve oradan alışveriş esnasında kullanabilirsiniz ya da priminiz içeride birikir.

Farmasi hediye gönderiyor mu?

Farmaside 100 tl ve üzerindeki siparişlerinizde kargo ücreti yoktur. 100 tl Altındaki siparişlerinizde 8.

Farmasi teşvik hediyesi nedir?

Farmasi Teşvik hediyeleri Farmasinin üyelerine sağladığı bir ayrıcalıktır,Farmasi üyelerinin bütçelerine katkı yapmak amacıyla Her ay güncellenen teşvik hediyelerini üyelerine ücretsiz göndermektedir, ... İsterseniz 2 adet 600 puan Farmasi Teşvik Hediyesinden seçersiniz.

Farmasi kaç puana hediye?

Farmasi 2021 Nisan ayında; 300, 600 ve 900 tl puan alışverişe Teşvik Hediyeleri sunulmaktadır. 300 tl puan alışverişinize 4 farklı paketten 1'ini, 600 tl puan alışverişinize; 4 farklı paketten biri seçilebilecektir. Ulaştığınız puan çerçevesinde; katlamalı olarak alınabilmektedir.

Farmasi 1 ay hediyesi nasıl alınır?

Farmasi'ye üye olanlar 200 tl puanlık sipariş vererek: ilk üye oldukları aydan itibaren 3 ay boyunca alabilecekleri hediyelerin ismine 'Hoşgeldin Hediyeleri' diyoruz. Farmasi ürünlerinden ilk ay 200 tl puanlık alışverş yaptığınızda sepetten sonraki sayfanın altında 'Hoşgeldin 1.Ay 1 Adet' yazacaktır.