Oceral sprey nedir?

İçindekiler:

  1. Oceral sprey nedir?
  2. Tekfin nedir cenaze?
  3. Fitil kullanmak kızlık zarına zarar verir mi?
  4. Vajinada süt kesiği gibi akıntı neden olur?
  5. Adetten once beyaz akinti gelir mi?

Oceral sprey nedir?

OCERAL % 1 deri spreyi Haricen uygulanır. Etkin madde: 1 ml çözeltide, 10 mg oksinazole eşdeğer miktarda oksinazol nitrat içermektedir. Yardımcı maddeler: Benzil alkol ve etanol. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

Tekfin nedir cenaze?

Ölünün defne hazır hále getirilmesi için yapılan hazırlıklara techiz, ölünün yıkanmasına gasil, ölüyü yıkayana gassal, kefenlenmesine tekfin, musalláya ve namazdan sonra kabristana taşınmasına teşyí, kabre konulmasına defin denir.

Fitil kullanmak kızlık zarına zarar verir mi?

Bunun dışında tampon kullanmak, yanlışlıkla parmağın veya bir objenin vajinaya sokulması, jinekolojik muayene olmak, smear testi aldırmak, transvajinal ultrason baktırmak, vajinaya fitil yerleştirmek, mastürbasyon yapmak gibi nedenlerden kızlık zarı zarar görebilir.

Vajinada süt kesiği gibi akıntı neden olur?

Maya enfeksiyonları Maya enfeksiyonu, yanma ve kaşıntı hissine ek olarak beyaz, süt kesiği benzeri akıntıya neden olan bir mantar enfeksiyonudur. Vajinada maya varlığı normaldir, ancak normal floraya ait mayalarda anormal artış olmasıyla enfeksiyon belirtileri ortaya çıkar.

Adetten once beyaz akinti gelir mi?

Normalde adet döngüsünün evrelerine göre farklılık gösteren vajinal akıntı, adet kanamasından sonra beyaz renkte, yumrutlama evresinde ise şeffaf ve uzayan bir yapıda görülebilir. Yumurtlama evresinden sonra, adet öncesi dönemde ise hafif koyu kıvamda bir akıntı görülmesi normaldir.