Ziraat Bankası Genel Müdürü yerine kim gelecek?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Genel Müdürü yerine kim gelecek?
  2. Emekli maaşı saat kaçta yatar garanti?
  3. Birikmis aylik ne demek?
  4. Emekli maaşı hesaba ne zaman yatar?
  5. Maaşlar ne zaman verilecek?
  6. Emekli maaşı ne zaman alınır?

Ziraat Bankası Genel Müdürü yerine kim gelecek?

Ziraat Bankası Genel Müdürlük görevine Alpaslan Çakar atandı. 15 Temmuz 2011 tarihinden beri Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Aydın, bugün yapılan Olağan Genel Kurulu sonrası görevini Alpaslan Çakar'a devretti.

Emekli maaşı saat kaçta yatar garanti?

Bu nedenle tıpkı devlet bankalarında olduğu gibi Garanti Bankasında Emekli Maaşları maaş gününde gece 00.

Birikmis aylik ne demek?

Merhaba, Birikmiş aylık tutarları ilk aylıktan önce hesaba aktarılır, sizin ilk aylık diye aldığınız birikmiş aylık tutarı olabilir. Daha detaylı bilgi için hesap özetinizin çıktısını alarak aylığı bağlayan Sosyal Güvenlik Merkezinin emeklilik servisine müracaat etmeniz gerekecektir.

Emekli maaşı hesaba ne zaman yatar?

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATAR? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, zamlı temmuz aylıklarının, SSK emeklileri için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur emeklileri için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını ifade etti.

Maaşlar ne zaman verilecek?

VE MEMURLAR Onlar da her ayın 15'inde maaşları hesaplara yatıyor. Zam 1 Ocak'tan itibaren geçerli olduğu için memurlar bu ay 15 günlük zam farkının yanı sıra bir aylık zamlı maaşlarını da almış olacaklar. Memur emeklileri ise her ayın 1'i ile 5'i arasında aylıklarını alıyor.

Emekli maaşı ne zaman alınır?

"Ocak ayının 1'i ve 3'ü arasında ödenecek olan emekli sandığı aylıklarını sokağa çıkma kısıtlamasından önce ödüyoruz. Bu kapsamda aylıklarını her ayın 1'inde alanlara bugün, 2 ve 3'ünde alanlara yarın ödeme yapılacak. Ayın 4 ve 5'inde alanlar ise kendi ödeme günlerinde aylıklarını alabilecek."