Pınar Altuğ nereli ve kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Pınar Altuğ nereli ve kaç yaşında?
  2. Çağla Şikel aslen nereli?
  3. Çağla şikelin oğlu uzay kaç yaşında?
  4. Çağla Şikel ilk ne zaman doğum yaptı?
  5. Güneşten daha sıcak yıldızlar var mıdır?

Pınar Altuğ nereli ve kaç yaşında?

PINAR ALTUĞ KİMDİR? 2 Eylül 1974 doğumlu olan Pınar Altuğ, liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi"nde bitirmiştir. 1994 senesinde ise Miss Turkey seçilmiştir. Çocuklar Duymasın isimli diziyle tanınan ve Türk halkının sevdiği bir isim haline gelen Altuğ, mankenlik kariyerine henüz lise ikinci sınıftayken başlamıştır.

Çağla Şikel aslen nereli?

Çağla Şikel (d. 2 Ocak 1979, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.

Çağla şikelin oğlu uzay kaç yaşında?

Manken ve sunucu Çağla Şıkel'in, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay 9 yaşına bastı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Şıkel, "Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yenden büyütsem seni... İyi ki senin gibi bir çocuğun annesi oldum" dedi.

Çağla Şikel ilk ne zaman doğum yaptı?

2 Ocak 1979), Türk oyuncu, sunucu ve manken. Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979'da, Asuman ve Hüseyin Şıkel çiftinin ikinci çocuğu olarak İstanbul'da doğdu.

Güneşten daha sıcak yıldızlar var mıdır?

Açıklama: Astronomlar 2017 yılında bilinen evrenin en sıcak gaz devini bulduklarını duyurdular. Bu gaz devi, güneşe bakan yüzünde 4000 kelvin dereceyi (3727 santigrat) aşkın yüzey sıcaklığıyla yıldızına çok yakın dönen ve bu yüzden de atmosferi hızla buharlaşmakta olan KELT 9b gezegeniydi.