Farmasi Müdür ne kadar kazandırır?

İçindekiler:

  1. Farmasi Müdür ne kadar kazandırır?
  2. Farmaside 180 TL puan ne demek?
  3. Farmasi kişisel puan ne demek?
  4. Farmaside kişisel puan nedir?
  5. Farmaside puan nasıl kullanılır?
  6. Farmasi odeme nasil oluyor?
  7. Farmasi 15 seviye ne kadar kazandırır?
  8. Farmasi ödemesi ne zaman yapılır?
  9. Farmasi işinde para var mı?
  10. Farmasi ödemeleri hangi bankaya?
  11. Farmasi 3 seviye ne kadar kazandırır?
  12. Yeni kayit Başlangiç renkli kozmetik paketi neler var?
  13. Farmasi başlangıç paketi nasıl alınır?

Farmasi Müdür ne kadar kazandırır?

Farmasi Yönetici: 15 bin TL puan elde ederek %18 prim alabilirler. Farmasi Müdür: En üst unvandır ve 15 bin TL puan elde ederek, %22 prim alma hakkı kazanırlar.

Farmaside 180 TL puan ne demek?

Sipariş girdiğiniz ilk ay 180 TL puanı geçerseniz birinci ay hediyesini alırsınız. Geçemezseniz tüm hediye kampanyası yanar. İlk 2 ay 180 TL puanı geçip hediyenizi aldıysanız üçüncü ay 2 parfüm alırsınız.

Farmasi kişisel puan ne demek?

Farmasi'ye üye olduğunuz zaman sadece tek başınıza sipariş girerek de prim alabilmektesiniz. ... Aldığınız seviyeye göre de prim alırsınız. Farmasi'de oluşturduğunuz grubun, Farmasi'den alışveriş yaptıklarında sizin kişisel sayfanızda 'Grup Puan' hanenize o kişilerin yapmış oldukları alışveriş puanları yansır.

Farmaside kişisel puan nedir?

Not: Kişisel puanınız, grup puanınıza eklenerek gösterilir. Yani 150 TL'lik bir sipariş vermişseniz hem 150 TL kişisel puan, hem 150 TL grup puanı şeklinde görünür. Ancak bir üyeniz 100 TL'lik alışveriş yaparsa bu durumda kişisel puanınız 150 TL Grup TL Puanınız 250 olur.

Farmaside puan nasıl kullanılır?

farmasinin bir kazanç planı vardır. Bu kazanç planında da basamaklar vardır. Bu basamaklara ulaşabilmeniz için de bir puan sistemi kurulmuştur. Örneğin siz 300 tl'lik alışveriş yaptıysanız bu 300 tl puan demektir. 300 tl puan yaptığınızda o ay hangi kampanyalar var ise onlardan yararlanırsınız .

Farmasi odeme nasil oluyor?

Farmasi Havale yoluyla ödeme? Farmasi kişisel sayfanıza üzerinden Havale yolu ödeme seçeneğini seçerek siparişinizi onaylarsınız. Verilen sipariş nosunu not alıp havale ödemelerinizi anlaşmalı Bankalarımız İş Bankası ve Akbank tarafından yapabilirsiniz. Ödemenizi yaparken mutlaka..!

Farmasi 15 seviye ne kadar kazandırır?

%15 ve üzeri seviyelerdeki girişimciler, üst sponsorlarına ek olarak liderlik primi kazandırır (Birinci nesi %3, ikinci nesil %2, üçüncü nesil %1). Altın Müdür ve üzeri olan girişimciler altlarındaki liderlerden (%15, %18 ve %21) ek direktörlük primi kazanır.

Farmasi ödemesi ne zaman yapılır?

Farmasi prim ödemeleri ne zaman yapılır? Farmasi'de prim ödemeleri her ayın 20'sinde ve 30'unda yapılmaktadır.

Farmasi işinde para var mı?

Farmasi bölümünden geliş fiyatı 150 TL ürün alırsanız, %30 kâr ile bu ürünleri 195 TL'ye satar ve 45 TL net kâr elde ederiz. ... Yani kısaca aylık 370 TL puanlık ürün alıp satış yaptığınızda ortalama 280 TL net kazanç elde edersiniz.

Farmasi ödemeleri hangi bankaya?

Farmasi kişisel sayfanıza üzerinden Havale yolu ödeme seçeneğini seçerek siparişinizi onaylarsınız. Verilen sipariş numarasını not alıp havale ödemelerinizi anlaşmalı bankalarımız İş Bankası ve Akbank tarafından yapabilirsiniz.

Farmasi 3 seviye ne kadar kazandırır?

Üçüncü üye ile aradaki seviye farkı %10'dur ve kazancımız 508 TL'dir. Dördüncü üye ile aradaki seviye farkı %6'dır ve kazancımız 458 TL'dir. Ayrıca %15 seviyesindeki üye bize %3 liderlik primi kazandırır. Bunun da bize kazancı 229 TL'dir.

Yeni kayit Başlangiç renkli kozmetik paketi neler var?

Farmasi Yeni Kayıt Başlangıç Renkli Kozmetik Paketinin içerisinde; 1 adet bb krem light to medium, 1 adet optimal style maskara, 1 adet tender blush on allık 02 fresh peach, 1 adet express göz kalemi 01 siyah, 1 adet sensi-wipes makyaj temizleme mendili, 1 adet mat likit ruj 08 sunset breeze, 1 adet nude oje 03 ...

Farmasi başlangıç paketi nasıl alınır?

Sadece Farmasi başlangıç paketi satın almak için üyelikten sonra cep telefonunuza gelen giriş bilgileriyle Farmasi resmi web sitesinden hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Ürünü sepete ekledikten sonra Menü'den Sepetim bağlantısına tıklıyoruz. Sepet açıldıktan sonra başlangıç paketleri görüntülenecektir.