Sadece WhatsApp interneti nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sadece WhatsApp interneti nasıl kullanılır?
  2. Selfy WhatsApp kampanyası kaç gb?
  3. Türk Telekom'da bedava internet nasıl kazanılır?
  4. Türk Telekom 2 GB WiFi hediye nedir?
  5. MOIM online nedir?
  6. Türk Telekom Online işlemler nedir?

Sadece WhatsApp interneti nasıl kullanılır?

İşte internetsiz WhatsApp için adım adım yapmanız gerekenler... 1- Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin. 2- Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın. 5- Bu işlemleri yaptıktan sonra profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp'ı seçin.

Selfy WhatsApp kampanyası kaç gb?

Faturalı hat sahibiysen, kampanyadan faydalanmak için 1GB ve üzeri internet içeren her şey dahil (ses, SMS, data faydası içeren) faturalı bir tarifeye kayıtlı olman gerekiyor.

Türk Telekom'da bedava internet nasıl kazanılır?

Türk telekom bedava internet kazanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden biride otomatik ödeme talimatı vermek. Hemen otomatik talimat vererek E-fatura abonesi olursanız anında haftalık 1 GB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet kazanmak için hemen telefonunuzdan 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterli.

Türk Telekom 2 GB WiFi hediye nedir?

ADSL Kullanıcıları İçin Türk Telekom internet aboneliğiniz ile birlikte abone olduğunuz internet paketine göre 2 GB Türk Telekom WiFi Hediye. Ayrıca bu kotaya ek olarak Türk Telekom WiFi Otomatik için aylık 1 GB hediyeniz Türk Telekom'dan size ücretsiz.

MOIM online nedir?

Türk Telekom mobil işlemler merkezi uygulaması kısa ismidir. Türk Telekom online işlemler uygulaması olarak da biliniyor. Moin uygulaması TTNET aboneleri içinde geçerlidir.

Türk Telekom Online işlemler nedir?

Türk Telekom Online İşlemler uygulaması ile; Fatura bilgilerinizi öğrenme, ödenmemiş faturalarınızı ödeme. Hattınıza TL yükleme, TL talep etme ve hattınızdan TL gönderme. Yeni abonelik (Mobil, İnternet, Ev Telefonu ve Tivibu) başvuru işlemleri.