Akdeniz Üniversitesinden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Akdeniz Üniversitesinden nasıl randevu alınır?
  2. Alo 182 nasıl randevu alınır?
  3. Randevu Alma Numarası neden aranmıyor?
  4. 182 şebeke neden meşgul?
  5. 182 MHRS nedir?

Akdeniz Üniversitesinden nasıl randevu alınır?

7 Gün 24 Saat 0 07 numaralı telefondan randevularınızı alabilirsiniz. Poliklinikler için 60 numaralı telefondan, Özel Öğretim Üyeleri için 68 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Alo 182 nasıl randevu alınır?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattını arayarak yardım alabilirsiniz. İnternet üzerinden randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise “Randevu Al” butonuna tıkladıktan sonra açılan ekrandan “Üye Ol” seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Randevu Alma Numarası neden aranmıyor?

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.

182 şebeke neden meşgul?

182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) oluşan yoğunluk nedeniyle meşgul uyarısı veriyor. MHRS'DEN AÇIKLAMA GELDİ! ... Bu gibi durumlarda http://mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulamasından kolayca üyelik oluşturup aynı randevu bilgilerine erişerek işlem gerçekleştirebilirsiniz." İfadelerini kullandı.

182 MHRS nedir?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olarak da bilinen 182 çağrı merkezi aramalarının yapılamıyor olması nedeniyle binlerce kişinin araştırmaları hız kazandı. T.C Sağlık Bakanlığı'nın sunduğu bu telefon numarası üzerinden kişiler hastane ve aşı randevularını alabiliyordu.