Ford Transit kamyonet kaç motor?

İçindekiler:

  1. Ford Transit kamyonet kaç motor?
  2. Hususi Kamyonetler kantara girmek zorunda mı?
  3. Ford Transit kaç kg yük taşır?
  4. Azami yüklü katar ağırlığı ne demek?
  5. Karayolları Kantardan kaçma cezası ne kadar?
  6. Karayolları tonaj cezası nereye ödenir?
  7. Karayolları idari para cezaları nereye ödenir?

Ford Transit kamyonet kaç motor?

Aracın ağırlığı 0 kg ve bagaj hacmi 0 litre. Transit Kamyonet 2.

Hususi Kamyonetler kantara girmek zorunda mı?

Aktif Üye. Arkadaşlar bizim araçlar yani ticari olmayan hususi kullanılan araçlar kantarlara girmezler. Bazen görevli arkadaşlar kantara çıkmanız için işaret edebilirler onlara dikkat edin yükünüz ticari değilse sıkıntınız olmaz ben 15 yıldır hiçbir şekilde girmedim ve kantara almadılar çezada gelmedi.

Ford Transit kaç kg yük taşır?

Yeni Transit, 3,5 tonluk yük taşıma kapasitesiyle öne çıkarken, uzun şasili Transit Kamyonetler 4,7 tona kadar yük taşıyabiliyor.

Azami yüklü katar ağırlığı ne demek?

Azami ağırlık (yüklü – yüksüz), Dingil ağırlığı, Taşıma kapasitesi, bir aracın en fazla taşıyabileceği yük miktarını göstermektedir. Taşıt katarı oluşturulduğunda çekicinin taşıyabileceği güvenli yük kapasitesine dikkat edilmelidir.

Karayolları Kantardan kaçma cezası ne kadar?

Trafik Ceza Kanunu 65. Maddenin 4. Fıkrasına göre yük kamyonlarının kantara girmemelerinin cezası 1835 TL olarak uygulanmaktadır. Cezanın ödemesinin peşin şekilde yapılması halinde bu tutar 1376 TL seviyesine iner.

Karayolları tonaj cezası nereye ödenir?

Ulaştırma Bakanlığının kestiği İdari Para Cezaları, motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi daireleri (Nakil Vasıtaları Vergi Dairesi) tarafından tahsil edilmektedir.

Karayolları idari para cezaları nereye ödenir?

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre verilen idari para cezaları kesinleşmeden önce muhasebe yetkilisi mutemetlerine ve vergi dairelerine veya vergi daireleri adına tahsilat yetkisi bulunan bankalara ya da posta idaresine ödenebilmektedir.