E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
  2. E devletten sigorta dökümü nasıl alınır?
  3. SSK primi ne kadar 2021?
  4. Erkekler kaç yaşına kadar babasının sigortasından yararlanabilir?

E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

e-DEVLET SGK 4A HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA İŞLEMİ - T.C. kimlik numaranız ve eğer yoksa PTT şubelerinden alacağınız e-Devlet şifrenizle www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapın. - Açılan sayfada karşınıza gelen arama boşluğuna "4A hizmet dökümü" yazın.

E devletten sigorta dökümü nasıl alınır?

kimlik numarası ile turkiye.gov.tr internet sitesi üzerinden e-Devlet sistemine giriş yapılır. Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu bölümüne girilir. Açılan menü içerisinden hizmet dökümü sorgulama bağlantısı tıklanarak, SGK hizmet dökümü sorgulaması yapılmış olur.

SSK primi ne kadar 2021?

SGK'dan gelen son rakamlara göre 2021 ücretlerindeki değişiklikler şöyle: Ev işlerinde ayda on günden az gündelikçi, bakıcı çalıştıranlar da günlük 2.

Erkekler kaç yaşına kadar babasının sigortasından yararlanabilir?

Öğrenciliği sırasında anne/babasının bakmakla yükümlü olduğu çocuğun sigortası 5510 sayılı Kanun ile değişikliğe uğradı. 5510 sayılı kanun öncesi, kız çocukları evlenene kadar veya boşandıktan sonra ölene kadar erkek çocukları ise 25 yaşına kadar eğitim şartı aranmaksızın anne veya babaları üzerinden sağlık ...