Pivot kapı ne demek?

İçindekiler:

  1. Pivot kapı ne demek?
  2. Pencere Kanat Ayarı Nasıl Yapılır?
  3. Pencerede yaz kış ayarı nasıl yapılır?
  4. Kurumuş mastik nasıl temizlenir?
  5. Fayans üzerindeki silikon nasıl çıkar?

Pivot kapı ne demek?

PİVOT KAPI ÖZELLİKLERİ Son teknoloji ile üretilen kapılardır. Bina kapıları için bu sistemler özgün çözümler üretir. Tavan kot yüksekliğinin fazla olduğu bina girişlerinde en çok tercih edilen kapı türüdür. Havalandırma, pratik ve güzel bir görüntü için tercih edilendir.

Pencere Kanat Ayarı Nasıl Yapılır?

Kanadı menteşelerdeki pimleri sökerek alın. Üst kısımdaki menteşenin üstten 2 vidası sökün, sonra menteşenin üst kısmını 5mm kadar geriye çekin üstteki vidayı atın sonra alttaki vidayı sökün ve gene 5mm kadar kaydırdıktan sonra vidalayın, 3 orta vidayıda atmayı unutmayın. Açılan kanat yukarı doğru kalkmış olacaktır.

Pencerede yaz kış ayarı nasıl yapılır?

Tek yapmanız gereken, pencereyi açtığınızda gördüğünüz tüm silindirleri 90 derece döndürmektir. Silindir kilidin üzerindeki çentik sola içeri dönük ise lastik daha fazla sıkılacağı için hava girişi az olacaktır ve ayar kış ayları için uygundur.

Kurumuş mastik nasıl temizlenir?

Yüzeyde donmuş bir silikonu temizlemek istiyorsanız ısı kullanabilirsiniz. Kurutma makinesi ya da ısı tabancası yardımıyla donmuş silikonu çözülene kadar ısıtın. Sonrasında nemli, temiz bir bez yardımıyla bölgeyi iyice silin. Yüzey tamamen temizlenene kadar işlemi sürdürdükten sonra bir şey kalmadığını göreceksiniz.

Fayans üzerindeki silikon nasıl çıkar?

Eğer fayanstaki silikon tamamen kurumuşsa silikon bir ucundan sert bir cisimle kaldırılarak fayanstan kopartılmaya çalışılmalıdır. Eğer silikon fayanstan bu şekilde sökülemiyorsa, bu kez silikon lekesi falçata, jilet veya cam kazıyıcı benzeri daha sert bir cisim kullanılarak kazınmalıdır.