Çevrimiçi online sınav ne demek AÖF?

İçindekiler:

  1. Çevrimiçi online sınav ne demek AÖF?
  2. Aöf online sınav tarihleri ne zaman?
  3. Açıköğretim bahar dönemi sınavları ne zaman?
  4. Aöf ders ekle sil işlemi ne zaman yapılacak?
  5. Aöf ders ekle sil işlemi nasıl yapılır?
  6. AÖF bahar dönemi ders ekle sil ne zaman yapılacak?
  7. AÖF Bahar Dönemi dersleri ne zaman başlıyor?
  8. AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır?
  9. AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme yapılmazsa ne olur?

Çevrimiçi online sınav ne demek AÖF?

Bugüne kadar online sınavlar, açık öğretim ve uzaktan eğitim yapan fakültelerin LMS öğrenci ders sitemi üzerinden giriş yapılarak, öğrencilere internet üzerinden belirli zaman aralığında sorulan sorulara cevap vermesi şeklinde gerçekleştiriliyordu. ...

Aöf online sınav tarihleri ne zaman?

AÖF online sınavı 2. ve 6. yarı yıl dersleri için Nisan, 4. ve 8. yarı dersleri için Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Açıköğretim Fakültesi sınavına öğrenciler esinav.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden giriş yapabilecek.

Açıköğretim bahar dönemi sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 2. ve 6. yarı yıl dersleri için Nisan, 4. ve 8. yarı dersleri için Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Aöf ders ekle sil işlemi ne zaman yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı Bahar Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi bugün başlıyor. Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 26 Şubat'a kadar devam edecek. Öğrencilerin ders seçimlerini ve kayıt yenileme işlemlerini 26 Şubat'a kadar tamamlaması gerekiyor.

Aöf ders ekle sil işlemi nasıl yapılır?

AÖF DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR? Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresinden Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile ilgili kayıt yenileme tarihleri içinde yapılabiliyor. Ders seçimi ilgili kayıt yenileme tarihinin son günü saat 23:30'a kadar yapılabilir.

AÖF bahar dönemi ders ekle sil ne zaman yapılacak?

Ders ekle-sil işlemi, https://aof.anadolu.edu.tr/ adresi Batı Avrupa Kayıt Yenileme İşlemleri linkinden 05- 12 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

AÖF Bahar Dönemi dersleri ne zaman başlıyor?

Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır. 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23:30'da sona erecektir.

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme için tıklayınız.

AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme yapılmazsa ne olur?

17 Nisan 2020 tarih ve 31102 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun “Açık öğretim sisteminde üst üste dört dönem kayıt yenileme koşullarını yerine getirmeyen öğrencinin ilgili programdan ilişiği kesilir.” hükmünü içermektedir.