PDF metin düzenleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PDF metin düzenleme nasıl yapılır?
  2. Korumalı PDF nasıl kopyalanır?
  3. Yazdırma korumalı PDF nasıl yazdırılır?
  4. Bir şeyi nasıl kopyalanır?
  5. Kopyalanmayan web sayfasını nasıl kopyalarım?
  6. Biçimlendirmeyi birleştir ne demek?
  7. Yalnızca metni Koru ne demek?

PDF metin düzenleme nasıl yapılır?

PDF dosyalarını düzenleme: Acrobat DC'de bir dosya açın. Sağ bölmedeki "PDF'yi Düzenle" aracını tıklatın. Acrobat düzenleme araçlarını kullanma: Format listesinden seçim yaparak yeni metin ekleyebilir, metni düzenleyebilir veya fontları güncelleyebilirsiniz.

Korumalı PDF nasıl kopyalanır?

CTRL + P kısa yol tuşunda kullanabilirsiniz. Açılan pencerede Sol kısımda PDF olarak kaydet seçeneğini göreceksiniz. Kaydet butonuna tıklayıp PDF dosyasını yeniden kaydettiğinizde yeni kaydettiğiniz PDF dosyası şifresiz ve kopyalamaya karşı korumasız bir şekilde karşınıza çıkacaktır.

Yazdırma korumalı PDF nasıl yazdırılır?

[PDF parolası:]'nda iletişim kutusunun sağ altındaki kutuda, yazdırmak istediğiniz PDF dosyası için parola girin ve daha sonra [OK]'e tıklayın. korumalı PDF dosyası yazdırılır.

Bir şeyi nasıl kopyalanır?

Kopyalamak ve yapıştırmak için klavye kısayollarını kullanabilirsiniz: PC: Kopyalama için Ctrl + c, Kesme için Ctrl + x ve Yapıştırma için Ctrl + v.

Kopyalanmayan web sayfasını nasıl kopyalarım?

Yukarıda yer alan yöntemlere ek olarak kopyalanmayan yazıları kopyalama yapmanız için sayfaya giriş yapın ve yazdır seçeneğine gelin. Dilerseniz Ctrl + P kısa yolu ile yazdırma sayfasını açabilirsiniz. Daha sonra sol kısımda yer alan yazıları kopyalayabilmeniz aktif hale gelecektir.

Biçimlendirmeyi birleştir ne demek?

Biçimlendirmeyi birleştir (M) Bu seçenek, kopyalanan metne doğrudan uygulanmış olan biçimlendirmenin çoğunu atar, ancak kalın ve italik yazı gibi vurgu kabul edilen biçimlendirmeyi (seçimin yalnızca bir bölümüne uygulandığında) korur. Metin, içine yapıştırıldığı paragrafın stil özelliklerini alır.

Yalnızca metni Koru ne demek?

Yalnızca Metni Koru: Bu seçenek metindeki özgün biçimlendirmenin tümünü kaldırır.