Huawei P30 Pro su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Huawei P30 Pro su geçiriyor mu?
  2. Huawei P40 Lite suya dayanıklı mı?
  3. Huawei Mate 30 Pro suya dayanıklı mı?
  4. Mate 30 Pro kaç TL?
  5. Huawei P30 Pro kaç gb ram?
  6. Huawei suya dayanıklı mı?
  7. P20 Lite suya dayanıklı mı?
  8. Huawei Mate 20 lite suya dayanıklı mı?
  9. Waterproof özelliği nedir?
  10. P2i suya dayanıklılık nedir?
  11. Ip2x koruma nedir?
  12. Xiaomi Redmi Note 9 Pro suya dayanıklı mı?
  13. IP68 sertifikası nedir?
  14. Samsung A30 su geçirir mı?
  15. Samsung Galaxy S9 Plus su geçiriyor mu?
  16. Samsung S8 suya dayanıklı mı?
  17. Samsung Galaxy S8 ne kadar?
  18. Samsung S8 kablosuz şarj özelliği var mı?

Huawei P30 Pro su geçiriyor mu?

Su ve toza dayanıklılık kalıcı değildir ve zamanla normal aşınma sonucu dayanıklılık seviyesi azalabilir. ... *IP68 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve IEC standardı 60529 uyarınca IP68 sınıfı kapsamında kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir.

Huawei P40 Lite suya dayanıklı mı?

Huawei P40 Lite Suya Karşı Dayanıklı mı? Kenarlara doğru kavis kazanan arka gövde, böylece elde rahat bir tutuş sağlıyor. Ancak arka yüzün biraz parmak izi tuttuğunu da söylemek lazım. Bu arada tasarıma ilişkin olarak P40 lite'ın suya karşı dayanıklı olmadığı bilgisini de verelim.

Huawei Mate 30 Pro suya dayanıklı mı?

Cihazınız kontrollü bir ortamda test edilmiştir ve belirli durumlarda sıçramaya, suya ve toza dayanıklı olduğu onaylanmıştır (uluslararası IEC 60529 standardında açıklandığı gibi IP68 sınıflandırma gerekliliklerini karşılamaktadır).

Mate 30 Pro kaç TL?

Huawei Mate 30 Pro 256 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Huawei Mate 30 Pro 256 GBHuawei P40 Pro 256 GB
Fiyat9.

Huawei P30 Pro kaç gb ram?

Müzik gibi hafif işlemler için ise 1.

Huawei suya dayanıklı mı?

Su geçirmez telefonlar ile ilgili bilmeniz gerekenler: Apple ve Huawei'nin bazı IP68 sertifikalı modelleri 2 hatta 4 metreye kadar suya dayanabiliyorlar. Bu sertifikaya sahip olmayan, suya dayanıklı bir kılıf ile korunan telefonların suya dayanıklılığından asla emin olamazsınız.

P20 Lite suya dayanıklı mı?

Suya Dayanıklılık: Yok. Toza Dayanıklılık: Yok. 3G Görüntülü Arama (Şebeke ile): Yok. Görüntülü Konuşma (Uygulama): Var.

Huawei Mate 20 lite suya dayanıklı mı?

Herhangi bir suya dayanıklılık sertifikası yok.

Waterproof özelliği nedir?

Waterproof ayakkabı nedir sorusunun en bilinen şekliyle cevabı su geçirmezdir. ... Waterproof kaplama ile üretilen ayakkabılar ayakları dışarıdan gelen suya karşı koruduğu gibi “breathability”, yani nefes alabilirlik özelliği ile ayak içinde nem oluşmasını da önler.

P2i suya dayanıklılık nedir?

Yani P2i su sızmalarından değil, suya maruz kalındığında yapının korunmasına karşı koruma sağlamaktadır. Çünkü su bir kez elektronik devreye sızdığında cihazı zayıflatmaya ve korozyona sebep olarak geri dönülmez hasara sebep olacaktır.

Ip2x koruma nedir?

IPX-2: Nesne normal yönden 15° eğilince dikey olarak su damlamasına karşı koruma. IPX-3: Nesne normal yönden 60° döndürüldüğünde suyun sprey şeklinde haline karşı koruma. IPX-4: Herhangi bir yönden su sıçramasına karşı koruma. IPX-5: Herhangi bir yönden 6.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro suya dayanıklı mı?

Görüntü oranı 20:9 olan bu ekran, Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor. Hem Note 9 Pro hem de Note 9 Pro Max'te suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı kasalar tercih edilmiş. 5020 mAh kapasiteli pil de iki telefonun ortak noktaları arasında bulunuyor. ... Note 9 Pro ise 18W şarj aletiyle geliyor.

IP68 sertifikası nedir?

Son zamanlarda en popüler olan ve kullanıcılar tarafından bu sertifikaya ait olan telefonların satın alındığı sertifika çeşidi ise IP68'dir. 6 rakamı toz girişinin kesinlikle olmadığını belirtmektedir. 8 rakamı ise su geçirmez olduğunu göstermektedir.

Samsung A30 su geçirir mı?

Samsung'un orta segment pazarında en çok sattığı ürünlerden birisi olan Galaxy A30 bugün kaynatıldı ve sonrada… Samsung Galaxy A 2017 ailesinde su geçirmezlik özelliğini bizlere sundu ama yeni nesil Galaxy A ve Galaxy J ailelerinde su geçirmezlik sertifikası yok.

Samsung Galaxy S9 Plus su geçiriyor mu?

Samsung, kağıt üzerinde Galaxy S9'un suya karşı dayanıklılık seviyesini değiştirmeyerek, IP68 olduğunu belirtiyor. ... Birçok IP68 sertifikalı telefonun bu testlerden geçemediğini belirtmekte fayda var.

Samsung S8 suya dayanıklı mı?

Kısaca özetlemek gerekirse iPhone 8'in de Samsung Galaxy S8'in de suya, sıçramalara ve toza karşı dayanıklılığı bulunuyor. iPhone 8 IP67 sertifikası sayesinde 1 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor. Galaxy S8 ise IP68 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılığı bir sonraki seviyeye taşıyor.

Samsung Galaxy S8 ne kadar?

Samsung Galaxy S8 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Fiyat3.

Samsung S8 kablosuz şarj özelliği var mı?

Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ yakın zamanda tanıtıldı. Bu iki cihaz da tıpkı Galaxy S7'de olduğu gibi kablosuz ve hızlı şarj özelliğine sahip. Bu özelliği kullanabilmek için ise Samsung'a ait kablosuz şarj cihazının kullanılması gerekiyor.