Açıköğretim üniversite yeni kayıt ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim üniversite yeni kayıt ne zaman 2021?
  2. AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2020?
  3. Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
  4. AÖF ikinci üniversite dersleri ne zaman başlıyor?
  5. AÖF canlı dersler ne zaman başlayacak 2020?
  6. AÖF canlı derslere nasıl katılırım?
  7. AÖF canlı dersler başladı mı?
  8. Açık öğretim dersleri nasıl izlenir?
  9. AÖF online sınava nasıl girilir?
  10. Anadolu AÖF canlı derse nasıl girilir?
  11. Canli ders nereden izlenir?
  12. AÖF canlı derse katılmak zorunlu mu?

Açıköğretim üniversite yeni kayıt ne zaman 2021?

Kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23.

AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2020?

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? İkinci üniversite için internet başvuru kayıtları 31 Ağustos'ta başlayacak 15 Ekim'e kadar devam edecek. Mazeretli kayıt tarihi ise 16 Ekim 2020. İnternet başvuru işlemleri saat 09.

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu. İnternet başvuruları 31 Ağustos 2020 - 16 Ekim 2020 tarihleri aralığında yapılacak. AÖF bürosundan yapılacak kayıtlar ise 31 Ağustos 2020 - 15 Ekim 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

AÖF ikinci üniversite dersleri ne zaman başlıyor?

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, 15 Ekim 2020 Perşembe günü sona erecektir. 16 Ekim 2020 Cuma günü mazeretli olanların kayıtları yapılacak olup saat 17:00'da sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

AÖF canlı dersler ne zaman başlayacak 2020?

AÖF CANLI DERSLER NE ZAMAN? Çevrim içi ortamda eş zamanlı gerçekleşecek Canlı Ders etkinlikleri 2 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

AÖF canlı derslere nasıl katılırım?

Canlı derslere katılabilmek için öncelikle o derse kayıtlı olmanız gerekiyor. http://ekampus.anadolu.edu.tr web sitesine girdikten sonra, kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Gelen sayfada, sol tarafta bulunan “Canlı Ders Takvimine” tıklayın.

AÖF canlı dersler başladı mı?

Çevrim içi ortamda eş zamanlı gerçekleşecek Canlı Ders etkinlikleri 2 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır.

Açık öğretim dersleri nasıl izlenir?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

AÖF online sınava nasıl girilir?

Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır.

Anadolu AÖF canlı derse nasıl girilir?

Canlı derslere katılabilmek için öncelikle o derse kayıtlı olmanız gerekiyor. http://ekampus.anadolu.edu.tr web sitesine girdikten sonra, kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Gelen sayfada, sol tarafta bulunan “Canlı Ders Takvimine” tıklayın.

Canli ders nereden izlenir?

Bunun için cep telefonunuza EBA uygulamasını indirmeniz gerekiyor. EBA canlı ders üzerinden derslere katılmak için; EBA hesabına giriş yapın. Canlı derslere, takvim alanından, bildirimler alanından ya da sol menüde yer alan "Canlı Dersler" butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AÖF canlı derse katılmak zorunlu mu?

Canlı eğitimlere (canlı derslere) katılmak zorunlu değildir. Derslerin tekrarını video olarak eğitim bitiş tarihine kadar izleyebilirsiniz. Ancak canlı derslere katılım sınavda ek puan kazandırmaktadır.