15 yasindaki Ecrin'e ne oldu?

İçindekiler:

  1. 15 yasindaki Ecrin'e ne oldu?
  2. Ecrin bebek davası nasıl sonuçlandı?
  3. Ecrin bebek olayı ne oldu?
  4. Ecrin kurnaz davası ne oldu?
  5. Müge Anlı Hamdi Kılıç Bulundu mu?
  6. Ecrin bebek neden öldü?
  7. Ecrin bebek kim tutuklandı?
  8. 15 yaşındaki ecrini kim öldürdü?
  9. Mustafa Özbay bulundu mu?

15 yasindaki Ecrin'e ne oldu?

Samsun'da geçen yıl evinin önünden kaybolan ve bulunan kafatası ile kemik parçalarına yapılan DNA testi ile öldüğü kesinleşen 1.

Ecrin bebek davası nasıl sonuçlandı?

Mahkeme heyeti, iddianameye göre 20 yıla kadar hapis cezası istenilen Kurnaz'ın "Taksirle ölüme neden olma" suçundan yargılanmasına hükmederek, sanığı 3 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı, ardından cezaevinde yattığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesini kararlaştırdı.

Ecrin bebek olayı ne oldu?

Yaklaşık 1,5 ay önce evinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Kurnaz, Jandarma, UMKE ve AFAD tarafından her yerde aranmıştı. Savcılığın da olaya dahil olmasından sonra Ecrin bebeğin ayakkabısına ve kemik parçalarına ulaşılmıştı.

Ecrin kurnaz davası ne oldu?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, kaybolduktan 20 gün sonra kafatası ile kemik parçaları bulunan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın ölümüyle ilgili tutuklanan üvey babaanne Hacer Kurnaz, açılan davanın ilk duruşmasında, ''Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan, indirimle 3 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Müge Anlı Hamdi Kılıç Bulundu mu?

Sevgilisinin evinden kaybolan Hamdi Kılıç olayında son dakika gelişmesini Müge Anlı aktardı. Ailesinin bir süredir haber alamadığı Hamdi Kılıç'ın cesedi 52 gün sonra ağaçta asılı olarak bulundu. ... Sevgilisi için tüm malvarlığını satan Hamdi Kılıç'ın cesedi çiftlik evinin çok yakınında ağaçta asılı olarak bulundu.

Ecrin bebek neden öldü?

Ecrin 4 aylıkken Cengiz Kurnaz kalp krizinden yaşamını yitirince Sevcan Kurnaz'ın, 7,5 ay önce de ilk eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği ifade edildi.

Ecrin bebek kim tutuklandı?

ÜVEY BABA VE ÜVEY BABAANNE İLE 2 KİŞİ TUTUKLANDI Üvey babaanne Hacer Kurnaz 'ihmali davranışla kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üvey baba Deniz Kurnaz ise aynı suçtan serbest bırakılırken 'fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan tutuklandı.

15 yaşındaki ecrini kim öldürdü?

Ecrin Kurnaz'ın kaybolduğu gün evde kavga çıkmış anne Sevda bu sebepten dolayı fenalaşmış. Anne Sevda'nın fenalaşması üzerine Deniz'le birlikte o gün hastaneye gittiler. Küçük Ecrin'i gören son kişi ise amca Özkan Kurnaz.

Mustafa Özbay bulundu mu?

Isparta merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay, 27 Kasım'da kayboldu. Özbay'ın 3 çocuğu, kayıp başvurusunda bulunurken, jandarma, AFAD ve köylüler bölgede arama çalışması başlattı. 20 gündür yürütülen aramalardan şu ana kadar sonuç alınamadı. Jandarma ekipleri, dün Mustafa Özbay'ın ağabeyi M.Ö.