Ekim ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. Ekim ayında Boğa burcunu neler bekliyor?
  2. 2020 yılı boğa burcu için nasıl geçecek?
  3. Temmuz ayında Boğa burcunu neler bekliyor?
  4. Mart ayında Boğa burcunu neler bekliyor?
  5. Kasım Ayı Boğa burcunu neler bekliyor?
  6. Kasım ayında Terazi burcunu neler bekliyor?
  7. Ay Boğa burcunda ne demek?
  8. Kasım ayı hangi burç?
  9. Akrep burcu erkeği yalan söyler mi?

Ekim ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

24 Ekim'de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz.

2020 yılı boğa burcu için nasıl geçecek?

BOĞA BURCU 2020 YILLIK BURÇ YORUMU 2020 yılının geçmiş yıllara göre daha net ve daha kararlı geçeceğini kalben hisseden burçlar arasında geliyorsunuz. Her ne kadar yeni yıl fikrine bu yıl geç alışmış olsanız da bu yıl geride bıraktığınız yıllara göre daha keskin ve ciddi kararlar alacağınızı iyi biliyorsunuz.

Temmuz ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

TEMMUZ AYI BOĞA BURCU YORUMU. Aşk hayatınız bu ay biraz iyiye gidecek. Partnerinizle aşk ya da iş konularında farklı bir görüş tutturmayı deneyip fazla ilerleme kaydetmediyseniz, Mars'ın gerilemede olması işinize engel olmuş olabilir. ... Bu yeni ay ortam değiştirmeye yönelik derin arzunuzu besleyecek.

Mart ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

Boğa burcunu bu ay neler bekliyor? 1 Mart'ta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 27 Mart'a kadar bu burçta seyahat edecek. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak.

Kasım Ayı Boğa burcunu neler bekliyor?

Şansınız yüksek olacak özellikle yaratıcılık veya sanatla uğraşanlar için güzel haberler alacakları, sağlam projeler içinde bulunacakları bir dönem olabilir. 22 Kasım'da artık ilgi alanınız tamamen ortaklaşa para konularına kaymaya başlayacak. Bu tarih sonrası hayatınızda değişimler ve dönüşümler söz konusu olabilir.

Kasım ayında Terazi burcunu neler bekliyor?

Kasım ayına eviniz ve ailenizle ilgili konularda halledilmesi gerekenlere odaklanarak başlıyorsunuz. Bu ay da, geçen ay olduğu gibi para konuları ön planda olacak sevgili Teraziler. Kasım ayına eviniz ve ailenizle ilgili konularda halledilmesi gerekenlere odaklanarak başlıyorsunuz.

Ay Boğa burcunda ne demek?

Ay Boğa burcuna sahip kişi doğal olarak dingindir, huzurlu doğar. İç huzuru onu çoğu zaman diğer insanlarla empati kurmaktan alıkoyar. Hatta huzursuz ve sorunlu insanları iç ahenklerini tehdit ettiği için yanlarından uzaklaştırmak isterler.

Kasım ayı hangi burç?

23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğanlar akrep burcu özelliklerini taşıyan kişilerdir. İşte kasım ayında doğanların burç özellikleri hakkında tüm detaylar. Akrep burçları belirgin özelliklere sahiptir.

Akrep burcu erkeği yalan söyler mi?

Yalan söylemek istemeyip de başvurmak zorunda kalan akrepler, genel itibari ile en çok cinsellik hakkında yalan söylerler. Başarmak için ellerinden geleni yaparlar fakat çabuk da açığa çıkarlar. Durumları genelde kararsızdır.