Eskihisar Topçular feribot fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Topçular feribot fiyatı ne kadar?
  2. Eskihisar Topçular arası denizden kaç dakika?
  3. Topçular Gebze feribot kaç dakika?
  4. Yalova Gebze feribot kaç dakika?
  5. Eskihisar Topçular kredi kartı geçerli mi?
  6. Bursa istanbul arası kaç km vapur?
  7. Lpg'li araç feribota biner mi?

Eskihisar Topçular feribot fiyatı ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Eskihisar Topçular arası denizden kaç dakika?

15-20 dakikada bir gerçekleştirilen İDO Eskihisar Topçular vapur seferleri ile yolculuk ortalama 35 dakika sürmektedir.

Topçular Gebze feribot kaç dakika?

Topcular-feribot-gebze yalova topcular İskelesi arası süre : 40 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Topcular-feribot-gebze yalova topcular İskelesi arası yol haritasına ulaşabilir, Topcular-feribot-gebze noktasından yalova topcular İskelesi ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Yalova Gebze feribot kaç dakika?

yalova feribot Gebze arası mesafe : 29 kilometre. yalova feribot Gebze arası süre : 56 dakika. Aşağıdaki bölümlerden yalova feribot Gebze arası yol haritasına ulaşabilir, yalova feribot noktasından Gebze ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Eskihisar Topçular kredi kartı geçerli mi?

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı gişelerinde kredi kartıyla ödeme kabulüne başladı. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Eskihisar-Topçular hattı gişelerinde nakit, HGS veya temassız banka kartlarıyla ödeme seçeneklerine ek olarak kredi kartıyla da ödeme alınmaya başladı.

Bursa istanbul arası kaç km vapur?

istanbul bursa feribot arası mesafe : 161 kilometre. istanbul bursa feribot arası süre : 2 saat 1 dakika. Aşağıdaki bölümlerden istanbul bursa feribot arası yol haritasına ulaşabilir, istanbul noktasından bursa feribot ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Lpg'li araç feribota biner mi?

LPG ve CNG ile çalışan araçlar, gemi tipi FE olan seferlere kabul edilmemektedir (Yenikapı - Bandırma hızlı feribot hattını kullanamazlar, Yenikapı-Bursa, Yenikapı - Yalova ve Pendik - Yalova hızlı feribot hatlarında gemi tipi FE olan seferleri kullanamazlar).