MHRS randevu ne demek?

İçindekiler:

  1. MHRS randevu ne demek?
  2. 182 den randevu nasıl iptal edilir?
  3. MHRS iptal nasil yapilir?
  4. E Nabızdan alınan Randevu nasıl iptal edilir?
  5. 182 saat kaça kadar açık?
  6. Randevu nasıl iptal edilir Kimlik?

MHRS randevu ne demek?

T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurumlarından randevu almak sureti ile poliklinik hizmeti almayı sağlayan uygulamadır. Türkiye'de uygulanmakta olan MHRS, ''Sağlıkta Dönüşüm Projesi'' kapsamında AB'nin kabul ettiği 20 temel kamu hizmetlerinden biridir.

182 den randevu nasıl iptal edilir?

MHRS' nin internet sayfasından veya 182 numaralı telefonundan aldığınız randevuyu, muayene tarihinden önce MHRS'nin internet sayfasından veya 182 numaralı telefonu arayarak iptal edebilirsiniz.

MHRS iptal nasil yapilir?

Bazı mücbir durumlarda MHRS kaydınızı iptal etmek için gerekçenizi açık ve ayrıntılı olarak yazın Sağlık Bakanlığı MHYR yönetim masasının yardimmasasi@mhrs.gov.tr mail adresine gönderiniz. İptal başvurunuz yetkili makamlarca incelenip onaylanması halinde MHRS üye kaydınız iptal edilebilir.

E Nabızdan alınan Randevu nasıl iptal edilir?

Akıllı cihazınızdan MHRS Mobile giriş yaptıktan sonra açılan ekranda "Randevu Geçmişi" kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun alt kısmındaki "İptal Et" butonuna basarak randevunuzu iptal edebilirsiniz.

182 saat kaça kadar açık?

Gerek MHRS internet sitesi gerekse telefonla randevu alma 182 çağrı merkezi haftanın 7 günü ve 24 saati açık durumda olup vatandaşlara hizmet vermektedir.Yani dilediğiniz vakitte mhrs web sitesi üzerinden veya 182 telefon numarasından randevunuzu alabirsiniz.Eğer mhrs sistemine üyeliğiniz yoksa sisteme üye olmanız ...

Randevu nasıl iptal edilir Kimlik?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri il ve ilçe nüfus müdürlüklerinden alınan randevulara randevu tarihinden 2 Gün önceden Alo 199 Çağrı merkezi aranarak T.C. Kimlik No ile giriş yapılarak iptal ettirilir.