22 saat derse giren öğretmen kaç saat ek ders alır?

İçindekiler:

  1. 22 saat derse giren öğretmen kaç saat ek ders alır?
  2. Bir sınıf öğretmeni haftada kaç saat ek ders alır?
  3. Sınıf öğretmenleri haftada kaç saat ek ders alır?
  4. Müdür haftada kaç saat ek ders alır?
  5. EYGG ne demek?
  6. Yüksek lisans yapan öğretmenlerin ek ders ücretleri nasıl hesaplanır?
  7. Yüksek lisans yapan bir öğretmenin maaşı ne kadar artar?
  8. Yüksek Lisans ek ders ücreti ne kadar?
  9. Yüksek lisans yapan öğretmenin ek dersi kesilir mi?
  10. 5 ek ders ücreti kimlere ödenir?
  11. Müdür Yardımcısı hazırlık ve planlama alır mı?

22 saat derse giren öğretmen kaç saat ek ders alır?

Branş öğretmeni haftada kaç saat derse girerse girsin en fazla 20 saat toplam ek ders alabilir. Ek dersi 20 saatten fazla olsa bile 20 saat ek ders alır. Örneğin haftada 34 saat derse giren bir öğretmenin haftalık alması gereken ek ders sayısı 22 saat olmalı ancak bu öğretmene 20 saat ek ders yazılır.

Bir sınıf öğretmeni haftada kaç saat ek ders alır?

Sınıf öğretmenleri haftada 30 saat fiili olarak derse girmektedir. 30 saatin 18 saati aylık karşılığı ders görevi iken geriye kalan 12 saati de ek ders görevidir. Sınıf öğretmenleri 30 saat derse girmelerinden dolayı 3 saat hazırlık ve planlama görevi ek dersi alırlar.

Sınıf öğretmenleri haftada kaç saat ek ders alır?

Haftalık yüz yüze eğitim ders çizelgesine göre 1 ve 2. grupta birer saat İngilizce ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi bulunmaktadır. Okulda branş öğretmeni bulunmadığı takdirde tüm derslere sınıf öğretmeni girmekte ve 6 saat canlı ders yaparak 30 saati tamamlamaktadır.

Müdür haftada kaç saat ek ders alır?

Ancak Kararın 6' ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

EYGG ne demek?

EYGG KISALTMASININ AÇILIMI, EK DERS YERİNE GEÇEN GÖREV DEMEKTİR... 15 NİSAN 2015'TEN ÖNCE DESTEKLEYİCİ EĞİTİM KURS SAATLERİ İÇİN ÖDENEN MİKTAR EYGG GÜNDÜZ TUTAR SÜTUNUNDA BELİRTİLMİŞTİR...

Yüksek lisans yapan öğretmenlerin ek ders ücretleri nasıl hesaplanır?

Yüksek Lisans Mezunu Öğretmenin Ek Dersi Nasıl Hesaplanır?

  1. Aktif girdiği ders sayısı:25. Maaş karşılığı: 15. ...
  2. Sınıf rehber öğretmenliğinden gelen ek ders sayısı: 2 Saat. Hazırlık ve planlamadan gelen ek ders sayısı: 2 saat. 2+2= 4.

Yüksek lisans yapan bir öğretmenin maaşı ne kadar artar?

Lisansüstü eğitimlerin ek ders ücretine etkisi Mevcut belirlemelere göre, ders görevi verilen ve/veya ders görevi verilmiş sayılan öğretmenlere her ders saati için ödenen ücret; yüksek lisans (tezli veya tezsiz) yapmış olanlara %5, doktora yapmış olanlara ise %15 artırımlı ödenmektedir.

Yüksek Lisans ek ders ücreti ne kadar?

Aylık karşılığı girmiş olduğu ek ders saati bu hesaplamaya dahil edilmez. Yüksek Lisans öğrenimi gören öğretmenin saat ücreti %5 artımlı hesaplanacak olup bir saatlik ders karşılığı almaları gereken 20,53-TL'dir. Doktora yapanlar ise %15 artırımlı saat ücreti almaları gerektiğinden 22,49-TL ücret alacaktır.

Yüksek lisans yapan öğretmenin ek dersi kesilir mi?

İdareci yüksek lisanstan dolayı izinli olduğu günde ek ders almasını gerektirecek fiili görevi yapamıyor ancak ek dersimi alıyorum diyenler de var forumda. İzin yönergesinde idarecilere yönelik bir madde yok. ... İzin yönergesinde idarecilere yönelik bir madde yok.

5 ek ders ücreti kimlere ödenir?

Öğretmenlere; fiilen ders ve ek derslere girmekte olan ve bu görevlerini bir fiil yerine getiren yüksek lisans ve doktora yapmış olan öğretmenlere yüksek öğrenimlerine bağlı olarak sırasıyla %5 ve %15 artırımlı ek ders ücretleri ödenmektedir.

Müdür Yardımcısı hazırlık ve planlama alır mı?

Derse giren müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, okul müdürü hazırlık ve planlama ek ders ücreti alamaz. Hazırlık ve planlama ek ders ücreti müdür yetkili öğretmenler dahil olmak üzere öğretmenlere ödenmektedir.