Ehliyet sınavından kalanlar ne zaman girecek?

İçindekiler:

  1. Ehliyet sınavından kalanlar ne zaman girecek?
  2. Ehliyet E sınavı kaç günde bir yapılır?
  3. Ehliyet sınavı ne zaman 2021 ocak?
  4. Ehliyet E-sınavına telefonla girilir mi?
  5. Acik ogretim sinavi nasil olacak?
  6. Acikogretim sinavlari ne zaman 2021?

Ehliyet sınavından kalanlar ne zaman girecek?

E-Sınav tarihinizden itibaren 15 gün sonra sınav ücretinizi yatırarak tekrar sınav başvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak sınav tarihinizden itibaren 45 gün içinde tekrar sınava girmediğiniz takdirde 1 sınav hakkınızı kullanmış sayılırsınız.

Ehliyet E sınavı kaç günde bir yapılır?

Sürücü adayı teorik eğitimini alıyor. Ardından sürücü başvuru yaptığı bölgedeki e-sınav merkezlerinde sınava giriyor. Sürücü kursunun verdiği teorik bitiren bir aday yoğunluğa göre 10-20 gün içerisinde e-sınava girebiliyor.

Ehliyet sınavı ne zaman 2021 ocak?

EHLİYET SINAV TARİHLERİ 2021
Başvuru TarihleriE-Sınav TarihiDireksiyon Tarihi
1-10 Ocak 2021"Hafta Sonları Yapılacak.
1-10 Şubat 2021""
1-10 Mart 2021""

Ehliyet E-sınavına telefonla girilir mi?

Sınav alanına elektronik cihaz sokmanıza izin verilmiyor. Bu sebeple yanınızda cep telefonu, tablet ya da farklı dijital cihazlar götürmemeye dikkat etmelisiniz.

Acik ogretim sinavi nasil olacak?

AÖL ONLİNE SINAVA NASIL GİRİLİR? Online sınav uygulaması, çoktan seçmeli 4 (dört) seçenekli ve her bir ders için ayrı olmak üzere 20 sorudan oluşacak testler hâlinde gerçekleştirilecektir. Sınavda her bir dersin testi için 25 dk. süre uygulanacaktır.

Acikogretim sinavlari ne zaman 2021?

4 ve 8. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs'ta düzenlenecek. Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.