Internet üzerinden randevu nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Internet üzerinden randevu nasıl alabilirim?
  2. Tapudan nasıl randevu alınır?
  3. Devlet hastanesinde sigortalı muayene ücreti ne kadar?
  4. Randevu iptalinde para kesiliyor mu?
  5. Randevu ne zamana kadar iptal edilir?

Internet üzerinden randevu nasıl alabilirim?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.

Tapudan nasıl randevu alınır?

Tapu devir işlemi için tapu müdürlüğünden randevu alınması şarttır, aksi halde işlemi gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Peki tapu randevusu nasıl alınıyor? https://randevu.tkgm.gov.tr adresinden online başvuru ile veya Alo 181 Tapu ve Kadastro hattını arayarak randevu alabilirsiniz.

Devlet hastanesinde sigortalı muayene ücreti ne kadar?

Eğer aktif sosyal güvence yoksa, devlet hastanesinde muayene olunabiliyor. Ancak bunun için sigortasız devlet hastanesi muayene ücretini ödemek gerekiyor. Sigortasız hasta muayenesinin devlet hastanesinde ücreti, 2021 yılı için yaklaşık 50 TL. Genel Sağlık Sigortası'nın primi de 2021 yılı için 107,33 TL.

Randevu iptalinde para kesiliyor mu?

Hastane randevunuzu online ve telefondan iptal edebilirsiniz. Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Randevu ne zamana kadar iptal edilir?

MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilirsiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.