XML vermek ne demek?

İçindekiler:

  1. XML vermek ne demek?
  2. XML satış nedir?
  3. XML modülü nedir?
  4. XML nasıl yüklenir?
  5. N11 toplu ürün nasıl yüklenir?
  6. N11 ürün Yükleme Nasıl Yapılır?

XML vermek ne demek?

XML, Excel mantığı ile çalışan bir veri dosyasıdır. ... XML entegrasyonu, faali olarak satış yapan ya da tedarikçi konumundaki bir E-Ticaret sitesindeki tüm ürün bilgilerinin, onunla XML anlaşması yapmış olan başka bir internet sitesine periyodik olarak aktarılmasıdır.

XML satış nedir?

XML Entegrasyonu e-ticaret siteleri için, bir e-ticaret sitesine ait verilerin XML haline çevrilerek, bir diğer e-ticaret sitesine aktarılması anlamına gelir. ... XML Entegrasyonu aracılıği ile, tedarikçi ürün bilgileri, stok değişim durumları, siparişler veya üye bilgileri otomatik olarak kurgulanabilir.

XML modülü nedir?

Tedarikçi yönetiminin bir parçası olan XML entegrasyonu, e-ticaret siteleri arasında kurgulanan bir entegrasyondur. Bir e-ticaret sitesine ait ürün ya da hizmet verilerinin XML formatında başka bir e-ticaret sitesine aktarılması şeklinde gerçekleşir.

XML nasıl yüklenir?

XML ile ürün yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. XML linkini açın ve bu linki (mouse'un sağ tuşu ile) masaüstüne kaydedin. Yeni bir Excel dosyası açın ve kaydetmiş olduğunuz dosyayı Excel'in içine bırakın. (XML'i Excel'e sürükleyip atabilirsiniz.)

N11 toplu ürün nasıl yüklenir?

Satıcı Ofisi > Ürün yönetimi > Toplu Ürün Yönetimi ekranından yüklemek istediğiniz kategorinin excel şablonunu indirebilirsiniz. Sayfanın aşağısında yer alan Toplu Ürün Yüklemeye Başla butonuna tıklayınız.

N11 ürün Yükleme Nasıl Yapılır?

Mağaza Yönetim paneliniz üzerinden Hesabım - API Hesapları adımı üzerinden API Anahtarı ve Şifrenizi oluşturarak API Servis dökümanımıza uygun şekilde ürün yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.