Ibni Sina Hastanesi Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Ibni Sina Hastanesi Randevu nasıl alınır?
  2. Umuttepe ye nasıl randevu alabilirim?
  3. Hacettepe Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?
  4. Internet randevu nedir?
  5. Kimligimi kaybettim ne yapmam lazım 2020?

Ibni Sina Hastanesi Randevu nasıl alınır?

Ankara Tıp - İbni Sina Hastanesi Randevu Nasıl Alınır 0 (312) numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Umuttepe ye nasıl randevu alabilirim?

00 numaralı telefonu arayarak 2'yi tuşladığınızda karşınıza çıkan Özel Muayene sekreterlerinden ilgili "Öğretim Üyesine" randevu alabilirsiniz.

Hacettepe Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

Erişkin, Çocuk ve Onkoloji Hastanesi randevu telefonumuz 444 4 444 ü arayarak randevu alabilirsiniz. Lütfen randevu sekreterinin soracağı soruları doğru cevaplayınız. Telefonla randevu sırasında TC kimlik numaranızı hazır bulundurunuz. Randevunuzu ilgili poliklinik için en fazla 6 (altı) gün sonrasına alabilirsiniz.

Internet randevu nedir?

Hastane randevu alma sistemi MHRS'dir. MHRS sayesinde online randevu aldıktan sonra hastane sıralarında beklemek zorunda kalmazsınız. Randevunuzu nasıl alacağınızı ve kontrolünü nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz./span>

Kimligimi kaybettim ne yapmam lazım 2020?

Yeni Çipli kimlik kartının kaybolması durumunda yeniden başvuru yapılmalı. Kimliğini kaybedenlerin öncelikle muhtarlıktan “nüfus cüzdanı talep formu” alması gerekiyor. Daha sonra son 6 ay içinde çekilmiş 3 biyometrik fotoğraf ve form ile Nüfus Müdürlüğüne müracaat edilecek./span>